Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Bijeenkomst digitale handtekening bij kredietverlening en hypotheken

Evidos - Ondertekenen.nl

Donderdag 5 oktober 2017 van 13:00 tot 17:30 (CEST)

Bijeenkomst digitale handtekening bij kredietverlening ...

Aanmeldgegevens

Type Resterend Einde Aantal
Toegangsbewijs Evenement
LET OP: Deze bijeenkomst is gratis voor dienstverleners die actief zijn in de financiële dienstverlening zoals banken, hypotheekverstrekkers, crowdfunding, lenen, leasing
21 Registraties 5 okt. 2017 Gratis  

Deel Bijeenkomst digitale handtekening bij kredietverlening en hypotheken

Evenementgegevens

Bezoek ons evenement en leer alle mogelijkheden om als geldverstrekker de digitale keten van uw leningen of hypotheken 100% te digitaliseren.

De financiële dienstverlening verbetert haar digitale proces continue om klanten sneller te helpen, efficiënter te werken en nieuwe diensten aan te kunnen bieden. Veel van de processen zijn al gedigitaliseerd, toch zijn er nog een aantal processen die een volledig digitaal proces in de weg staan.

Zo worden hypotheekstukken nog veelal op papier voorzien van de natte handtekening en staat voor een leningsproces de fysieke identiteitsvaststelling een volledige digitalisering vaak nog in de weg. Ook deze processen kunnen tegenwoordig digitaal, eenvoudig en rechtsgeldig.

Het afgelopen jaar zijn een aantal ontwikkelingen samen gekomen die het mogelijk maken om de financiële keten volledig te digitaliseren, inclusief de digitale identiteit en elektronische handtekening.

De banken introduceren iDIN, een nieuwe dienst van de banken waarmee consumenten zich bij andere organisaties online kunnen identificeren, met de veilige en vertrouwde inlogmiddelen van hun eigen bank. Het WEW accepteert nu ook elektronische handtekeningen op de benodigde documenten voor een lening met NHG.

Inmiddels worden de eerste koopaktes en eerste leningen succesvol voorzien van een digitale handtekening. In de praktijk is het echter belangrijk dat de hele keten de digitale documenten op een uniforme manier kan verwerken en accepteren. Zo moeten kopers  niet het dupe worden van kredietverstrekkers of notarissen die de digitale koopaktes niet accepteren omdat ze nu eenmaal gewend zijn om in de back-officeverwerking op papieren handtekeningen en parafen te controleren. Het aanvraagproces voor een lening of hypotheek moet efficienter. Anderzijds moeten geldverstrekkers geen onnodige risico's lopen en vasthouden aan de eisen vanuit toezichthouders en wetgeving.

In deze bijeenkomst lichten wij toe wat het juridisch kader is voor de mogelijkheden voor digitale identificatie en ondertekenen, geven we een demonstratie van een rechtsgeldige digitale identificatie en ondertekening en presenteren wij een aantal voorbeelden uit de praktijk. Met dit evenement beschikt u over alle informatie om uw keten verder te digitaliseren en hopen wij de keten weer een stap verder te brengen naar een volledige acceptatie graad van digitale documenten.

Bent u geldverstrekker of speelt u een actieve rol in financiele of hypotheekketen dan kunt u gratis deelnemen aan dit event. Meld u snel aan, het aantal plekken zijn beperkt beschikbaar. 

Vragen? Neem contact op met Evidos - Ondertekenen.nl 023-7370046

PROGRAMMA

13.00  Ontvangst

13.30 - 13.45  Introductie - Kick Willemse - Evidos

13.45 - 14.30  Digitaal ondertekenen en kredietverlening, wat is rechtsgeldig? - Jessica Hof - ICTRecht

14.30 - 15.15  Praktijkervaring bij digitaal getekende koopakte en de acceptatiegraad bij geldverstrekkers - Alexander Muizer - HetWonen

15.15 - 15.30  Pauze

15.30- 16.15  Online je data verzamelen, eenvoudig het hypotheekdossier compleet en gecontroleerd via de Ockto app – Paul Janssen Product Manager Ockto

16.15 - 17:00   Kredietaanvraag snel, efficiënt en volledig digitaal. Utopie of realiteit? - Steven van Griethuijsen - Davinci

17.00              Borrel

Heb je vragen over Bijeenkomst digitale handtekening bij kredietverlening en hypotheken? Neem contact op met Evidos - Ondertekenen.nl

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


Stempels
Klokhuisplein 9
http://www.stempelsinhaarlem.nl/
2011 HK Haarlem
Nederland

Donderdag 5 oktober 2017 van 13:00 tot 17:30 (CEST)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Evidos - Ondertekenen.nl

Evidos - Ondertekenen.nl 

Met ondertekenen.nl kun je documenten die ondertekend moeten worden digitaal versturen en rechtsgeldig (laten) ondertekenen. Zo ben je zeker van de identiteit van de ondertekenaar en kun je precies zien waar elk document is in het ondertekenproces. Laat je voorstellen, contracten, overeenkomsten, verklaringen, machtigingen, notulen en formulieren in een handomdraai ondertekenen. En besteed je tijd aan de dingen die er toe doen!

Wij zorgen voor een goede bewijskracht van uw online transacties. Arbeidscontracten, huurovereenkomsten, gezondheidsverklaringen, onderwijsinschrijvingen en andere documenten gaan via ons zeker digitaal.

Eenvoudig documenten ondertekenen.nl, Simpel en Zeker!

  Contact opnemen met de organisator
Bijeenkomst digitale handtekening bij kredietverlening en hypotheken
Evenementen in Haarlem, NH Seminar Zakelijk

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.