24-uurs horizonobservatie Voorjaar 2019

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Fuut

6 Zuiderstrand

2586 JK Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Een hele nacht en een dag lang alle tijd van de wereld. 24 uur, van zonsondergang tot zonsondergang. In de buitenlucht, met zicht op de horizon. Onverdeelde aandacht voor jezelf, maar in goed gezelschap en met een wam vuurtje op de achtergrond.

Ervaren hoe het is om stil te vallen. Samen te vallen. Met de elementen en de grotere bewegingen. Een avontuur, waarin van alles te beleven en te leren valt.

Dat is waar we je toe uitnodigen met deze jubileumeditie van de 24-uurs horizonobservatie. Nummer 10. Alle ervaring van de vorige edities nemen we mee in de zorgvuldige voorbereiding van deze voorjaarseditie van 2019, in de week van Hemelvaart, het Suikerfeest en Pinksteren.


Inschrijving
We sluiten de rijen op maandag 27 mei om 9 uur 's ochtends. De anderhalve week totaan de horizon die dan resteren, gebruiken we om ons zelf en alle mede-observanten gelegenheid te geven ons zonder last-minute wervelingen voor te bereiden op de horizonobservatie.

Deelname
Ben je benieuwd hoe je je zo goed mogelijk op deze horizonobservatie kunt voorbereiden en wat je van deelname kunt verwachten? Mail ons graag, dan vertellen we je meer.

Hanneke: derwerf@derwerf.com

Bruno: info@photologix.nl
foto: 24-uurs horizonobservatie #8, Najib Nafid / Volkskrant

Datum en tijd

Locatie

De Fuut

6 Zuiderstrand

2586 JK Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen