REGENERATIV LEDELSE  - INTRODUKTION

Actions Panel

REGENERATIV LEDELSE - INTRODUKTION

Intro til principperne for regenerativ ledelse og og hvordan vi fremtidssikrer vores organisationer med inspiration fra naturens intelligens

When and where

Date and time

Location

Online

About this event

  • 1 hour
  • Mobile eTicket

INTRODUKTION til regenerativ ledelse.

Det er tid til en ny form for ledelse, en der frigør potentialet i mennesker, organisationer og samfund, hvor alle spiller en rolle.

Får indblik i regenerativ ledelse, og hvordan vi fremtidssikrer vores organisationer med inspiration fra naturens intelligens, indre og ydre bæredygtighed og ved at genskabe de levende systemer, som vi indgår i. Introduktion til det nødvendige skifte i vores mindset og ledelsestankegang, hvis vi skal kunne lede regenerativt.

At lede vores projekter ud i verden kræver et skift fra kommando-og-kontrolstrategier, der maksimerer profit og effektivitet til at skabe betingelser for, at sundhed og regenerering kan opstå.

Traditionel bæredygtighedstænkning i sig selv er ikke længere nok, fordi den er baseret på "at gøre mindre skade", og mindre skade er stadig skade. Det, der skal til, er en vending af skaden og et skridt hen imod at helbrede vores forhold til det naturlige miljø.

Nu er mere end nogensinde organisationer og enkeltpersoner på tværs af Danmark og kloden bevidste om nye måder at gøre tingene på. Nye måder at producere sundere, mere bæredygtige, mere miljøvenlige organisationer på og nye måder at lede og samarbejde i erhvervslivet.