115,61 kr.

Red Bull Mit Kvarter - ODENSE

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Musikhuset Posten

35 Østre Stationsvej

5000 Odense

Denmark

View Map

Refund Policy

Refund Policy

No Refunds

Event description
Vær’ med til at finde Danmarks næste, store urban stjerne!

About this Event

Red Bull Mit Kvarter er Danmarks nye talentkonkurrence for urban-musik, hvor Red Bull i samarbejde med Muf10 og Universal vil finde de varmeste danske rap- og r&b-navne i undergrunden anno 2020.

Til marts bliver der på baggrund af en intens audition-periode udvalgt 12 talenter, der gennem et boot camp-forløb bliver klædt på til at spille 15 minutter på scenen i enten Aarhus, Odense eller København. Hvor hvert talent skal spille, afhænger af hvilket kvarter de kommer fra. Til marts bliver det afsløret, hvilke 4 talenter der skal spille denne aften på Posten.

Til koncerterne får hvert talent et kvarter til at spille publikum helt varme. De to ud af fire, som sætter mest ild til publikum, får chancen for at spille ét nummer mere. Her vælger publikum og dommerpanelet i fællesskab dét talent, som går videre til Red Bull Mit Kvarter-finalen på Red Bull Stage til Distortion i København.

Vært på dette show bliver Danijel Drux, der sammen med resident DJ og producer Mike Lowrey, vil guide publikum igennem aftenen, og samtidig holde temperaturen helt i vejret. Derudover bliver der til marts annonceret en headliner, som også kommer og sætter ild til kvarteret.

Du kan læse mere om eventet på redbull.com/mitkvarter

PRISER

Standardbillet: 100kr. + gebyr

Ved køb i døren: 150 kr.

Share with friends

Date and Time

Location

Musikhuset Posten

35 Østre Stationsvej

5000 Odense

Denmark

View Map

Refund Policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved