Free

REBALANCING FITNESS (AVOND WORKSHOP)

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Nancy van der Hoek Body | Mind & Being

42 Nijverheidscentrum

2761 JP Zevenhuizen

Netherlands

View Map

Event description

Description

REBALANCING FITNESS (AVOND WORKSHOP)

Unieke manier van trainen

Met Rebalacing Fitness hebben wij voor mensen een unieke manier van trainen in handen waarbij wij mensen de kracht en energie van het lichaam (opnieuw) laten ervaren door verschillende fundamentele principes in het lichaam met elkaar in verbinding te brengen.

Fysiek, vanuit de Core & Holistisch

Dit doen wij via een systeem met oefeningen die het lichaam versoepelen en bekrachtigen vanuit de Core essentie. Dit geeft het lichaam de kans om te resetten, uit te lijnen en weer te bewegen zoals bewegen voor de mensen hoort te zijn.

Vernieuwend

Het is een manier van trainen vanuit een gedachtengoed wat niet snel aangetroffen wordt in andere sportscholen maar wel de essentie meer raakt dan ooit. Mocht je het gevoel hebben in sporten/bewegen iets fundamenteels te missen dan is dit programma misschien iets voor jou waar je enthousiast van kan worden.

Uitproberen en ervaren hoe het voelt

Omdat wij begrijpen dat dit erg vernieuwend is en wellicht lastig is om tot de verbeelding te laten spreken organiseren we deze workshop waarbij trainerJonathan je mee neemt in wat je kunt verwachten bij deelname aan ons Rebalancing Fitness Introductie Programma en de wekelijkse Rebalancing Fitnesse Sessies. Dus wil je weten of Rebalancing Fitness iets voor jou is dan ben je op deze ervarings avond van harte welkom.

Voorbereiding

Doe voor de zekerheid soepele zittende kleding aan zodat Jonathan in het moment nog kan besluiten om jou als deelnemer kort iets te laten ervaren.

Mogelijk vervolg

Na deze ervaring kun je verder doorstromen naar een programma van zes thema lessen deze lessen zijn persoonlijk te plannen binnen de werktijden van Jonathan. Je kunt het zien als persoonlijk training. Na het volgen van deze lessen staat het je vrij om deel te nemen aan de wekelijks terugkerende Rebalancing Fitness Groepsles.

Voel je welkom en voor eventueel vragen vooraf mail gerust naar info@nancyvanderhoek.nl

Share with friends

Date and Time

Location

Nancy van der Hoek Body | Mind & Being

42 Nijverheidscentrum

2761 JP Zevenhuizen

Netherlands

View Map

Save This Event

Event Saved