Free

RAV workshop: Introduktion till Alteryx

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Mäklarsamfundet

Råsundavägen 1

169 67 Solna

Sweden

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Välkommen till en handfast introduktion i marknadens bästa verktyg för Data Blending och Advanced Analytics - ALTERYX.

Ta chansen stilla din nyfikenhet och få en gratis inblick i hur enkelt det kan vara att på egen hand arbeta med Data Preparation och Predictive Analytics.

Deltagare får i praktiken en gratis första utbildning i Alteryx. Dessutom kommer du kunna fortsätta att kostnadsfritt använda Alteryx i två veckor efter workshopen. Med dig har du även resultatet av dina egna insatser under workshopen som du kan använda i Tableau, MS-Excel eller QlikView.

Utbildningen hålls på din egen utrustning med hjälp av utvärderingslicenser som du laddar ner från www.ravsverige.se.

Detta är en kostnadsfri marknadsaktivitet som snabbt brukar bli fullbokad. Anmäl dig därför snarast. I den mån aktiviteten blir överbokad, förbehåller vi oss rätten att avboka konkurrenter och branschkollegor.

Micael

Micael Jonsson jobbar som produktspecialist och konsult med Alteryx och Tableau på RAV Sverige. Han har varit verksam inom IT-branchen i drygt 18 år och haft positioner som presale, konsult och utbildare inom business intelligence, data warehousing och data integration.

Alteryx

Alteryx är den ledande programvaran för datainsamling och avancerad analys. Med sina intuitiva och visuella arbetsflöden kan ny kunskap erhållas inom timmar – med traditionella verktyg skulle det ta flera veckor. Allt sker utan en enda rad programmering, oavsett om det är stora datamängder, tvätt, write-back eller prediktiv analys.


Share with friends

Date and Time

Location

Mäklarsamfundet

Råsundavägen 1

169 67 Solna

Sweden

View Map

Save This Event

Event Saved