€5

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Verkadefabriek

Westzijde 170a

1506 EK Zaandam

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refund Policy

No Refunds

Event description

Description

Ratatouille is een fantasierijk en mooi verhaal rondom rat Remy die chef-kok wil worden in het exclusieve Franse restaurant Gusteau’s. Vanuit het riool beland hij in de keuken van het restaurant waar ratten absoluut niet gewenst zijn. Zijn leven loopt voortdurend gevaar totdat hij Linguini ontmoet. Linguini heeft het voorkomen van een mens en toegang tot de keuken maar geen enkel kooktalent. Remy is gezegend met een enorm kooktalent en samen zetten ze , dwars door alle avonturen de keuken naar hun hand en maken van het . Een van de leukste en origineelste duo’s uit de filmgeschiedenis

Verrukkelijke humor, zalige muziek, vermakelijke personages, exquise 3D-animaties en verrassende plot-scenes maken dit een tijdloze film voor jong en oud.

Zoals A.O. Scott al zei in zijn recensie in de New York Times: “Wat moet een criticus zeggen, als hij zoiets heerlijks krijgt voorgeschoteld? Zoiets inventiefs en traditioneel tegelijk, dat simpel doch elegant en verfijnd is? Soms volstaat het eenvoudigste antwoord. Dank u wel.”

Share with friends

Date and Time

Location

Verkadefabriek

Westzijde 170a

1506 EK Zaandam

Netherlands

View Map

Refund Policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved