Skip Main Navigation
Page Content
This event has ended

Save This Event

Event Saved

Rapidrandi Fiúknak (május 5)

GZONE

Sunday, May 5, 2013 from 5:00 PM to 8:00 PM (CEST)

Rapidrandi Fiúknak (május 5)

Ticket Information

No tickets available.

Share Rapidrandi Fiúknak (május 5)

Event Details

A MÁJUS 5-i RANDI ELMARAD!


A rapidrandi, más néven speed dating, az itthoni melegek körében még kevésbé ismert laza ismerkedős est, ahol lehetőséged nyílik 15 hozzád hasonló korú és érdeklődésű sráccal megismerkedni. A speed dating, akár csak egy játék, szabályokhoz kötött, melyeket a regisztrációt követően részletesen elolvashatsz. Elsősorban azoknak ajánljuk, akik tartós kapcsolatot is keresnek. Ha unod az időigényes netes társkeresést vagy a sokszor csak egyéjszakás kalanddal végződő bulikat, akkor itt a helyed!Érkezéskor mindenki kap egy Welcome Drink-et, hogy kicsit oldódjon a hangulat. Az est házigazdája Tomi, aki majd szóban is ismerteti a szabályokat és természetesen gondoskodik a jó hangulatról! :)


Ha ez az első alkalom, hogy részt veszel egy rapidrandin biztos sok kétség merül fel benned. Aggodalomra azonban semmi okod nincs, eddigi tapasztalatunkat felhasználva mi már a legapróbb részletekről is gondoskodtunk. Az 5 perc eltelte után minden partnered értékelned kell, hogy szeretnél-e vele újra találkozni: így biztos, hogy csak azok elérhetőségeit osztjuk meg akik kölcsönösen bejönnek egymásnak. Az ismerkedés során valódi még nevedet sem szükséges felfedned.


Részvétel + Welcome Drink: Ingyenes
Helyszín: Why Not Café & Bar, Május 5, Vasárnap 17:00

Korhatár: max. 30

Ne felejts el csatlakozni Facebook oldalunkhoz!
 

RapidRandi by Guyfornight.com

Ha kérdésed van keress minket emailen: speeddating@guyfornight.com

Have questions about Rapidrandi Fiúknak (május 5)? Contact GZONE

When & Where


Why Not Café & Bar
4 Belgrád rakpart
1056 Budapest
Hungary

Sunday, May 5, 2013 from 5:00 PM to 8:00 PM (CEST)


  Add to my calendar

Organizer

GZONE

Gyere el rapidrandira és találj magadnak párt 3 óra alatt!

A rapidrandi, más néven speed dating, az itthoni melegek körében még kevésbé ismert laza ismerkedős est, ahol lehetőséged nyílik 15 hozzád hasonló korú és érdeklődésű sráccal megismerkedni. A speed dating, akár csak egy játék, szabályokhoz kötött, melyeket a regisztrációt követően részletesen elolvashatsz. Elsősorban azoknak ajánljuk, akik tartós kapcsolatot is keresnek. Ha unod az időigényes netes társkeresést vagy a sokszor csak egyéjszakás kalanddal végződő bulikat, akkor itt a helyed!

  Contact the Organizer

Interested in hosting your own event?

Join millions of people on Eventbrite.

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.