Rapidrandi Fiúknak (május 5)

Actions and Detail Panel

Sales Ended

Event Information

Share this event

Date and time

Location

Location

Why Not Café & Bar

4 Belgrád rakpart

1056 Budapest

Hungary

View Map

Event description

Description

A MÁJUS 5-i RANDI ELMARAD!


A rapidrandi, más néven speed dating, az itthoni melegek körében még kevésbé ismert laza ismerkedős est, ahol lehetőséged nyílik 15 hozzád hasonló korú és érdeklődésű sráccal megismerkedni. A speed dating, akár csak egy játék, szabályokhoz kötött, melyeket a regisztrációt követően részletesen elolvashatsz. Elsősorban azoknak ajánljuk, akik tartós kapcsolatot is keresnek. Ha unod az időigényes netes társkeresést vagy a sokszor csak egyéjszakás kalanddal végződő bulikat, akkor itt a helyed!Érkezéskor mindenki kap egy Welcome Drink-et, hogy kicsit oldódjon a hangulat. Az est házigazdája Tomi, aki majd szóban is ismerteti a szabályokat és természetesen gondoskodik a jó hangulatról! :)


Ha ez az első alkalom, hogy részt veszel egy rapidrandin biztos sok kétség merül fel benned. Aggodalomra azonban semmi okod nincs, eddigi tapasztalatunkat felhasználva mi már a legapróbb részletekről is gondoskodtunk. Az 5 perc eltelte után minden partnered értékelned kell, hogy szeretnél-e vele újra találkozni: így biztos, hogy csak azok elérhetőségeit osztjuk meg akik kölcsönösen bejönnek egymásnak. Az ismerkedés során valódi még nevedet sem szükséges felfedned.


Részvétel + Welcome Drink: Ingyenes
Helyszín: Why Not Café & Bar, Május 5, Vasárnap 17:00

Korhatár: max. 30

Ne felejts el csatlakozni Facebook oldalunkhoz!

RapidRandi by Guyfornight.com

Ha kérdésed van keress minket emailen: speeddating@guyfornight.com

Date and time

Location

Why Not Café & Bar

4 Belgrád rakpart

1056 Budapest

Hungary

View Map

Organizer GZONE

Organizer of Rapidrandi Fiúknak (május 5)

Gyere el rapidrandira és találj magadnak párt 3 óra alatt!

A rapidrandi, más néven speed dating, az itthoni melegek körében még kevésbé ismert laza ismerkedős est, ahol lehetőséged nyílik 15 hozzád hasonló korú és érdeklődésű sráccal megismerkedni. A speed dating, akár csak egy játék, szabályokhoz kötött, melyeket a regisztrációt követően részletesen elolvashatsz. Elsősorban azoknak ajánljuk, akik tartós kapcsolatot is keresnek. Ha unod az időigényes netes társkeresést vagy a sokszor csak egyéjszakás kalanddal végződő bulikat, akkor itt a helyed!

Save This Event

Event Saved