Actions Panel

Rapidrandi Fiúknak (május 5)

By GZONE

When and where

Date and time

Sunday, May 5, 2013 · 5 - 8pm CEST

Location

Why Not Café & Bar 4 Belgrád rakpart 1056 Budapest Hungary

Description

A MÁJUS 5-i RANDI ELMARAD!


A rapidrandi, más néven speed dating, az itthoni melegek körében még kevésbé ismert laza ismerkedős est, ahol lehetőséged nyílik 15 hozzád hasonló korú és érdeklődésű sráccal megismerkedni. A speed dating, akár csak egy játék, szabályokhoz kötött, melyeket a regisztrációt követően részletesen elolvashatsz. Elsősorban azoknak ajánljuk, akik tartós kapcsolatot is keresnek. Ha unod az időigényes netes társkeresést vagy a sokszor csak egyéjszakás kalanddal végződő bulikat, akkor itt a helyed!Érkezéskor mindenki kap egy Welcome Drink-et, hogy kicsit oldódjon a hangulat. Az est házigazdája Tomi, aki majd szóban is ismerteti a szabályokat és természetesen gondoskodik a jó hangulatról! :)


Ha ez az első alkalom, hogy részt veszel egy rapidrandin biztos sok kétség merül fel benned. Aggodalomra azonban semmi okod nincs, eddigi tapasztalatunkat felhasználva mi már a legapróbb részletekről is gondoskodtunk. Az 5 perc eltelte után minden partnered értékelned kell, hogy szeretnél-e vele újra találkozni: így biztos, hogy csak azok elérhetőségeit osztjuk meg akik kölcsönösen bejönnek egymásnak. Az ismerkedés során valódi még nevedet sem szükséges felfedned.


Részvétel + Welcome Drink: Ingyenes
Helyszín: Why Not Café & Bar, Május 5, Vasárnap 17:00

Korhatár: max. 30

Ne felejts el csatlakozni Facebook oldalunkhoz!

RapidRandi by Guyfornight.com

Ha kérdésed van keress minket emailen: speeddating@guyfornight.com

About the organizer

Organized by
GZONE

Gyere el rapidrandira és találj magadnak párt 3 óra alatt!

A rapidrandi, más néven speed dating, az itthoni melegek körében még kevésbé ismert laza ismerkedős est, ahol lehetőséged nyílik 15 hozzád hasonló korú és érdeklődésű sráccal megismerkedni. A speed dating, akár csak egy játék, szabályokhoz kötött, melyeket a regisztrációt követően részletesen elolvashatsz. Elsősorban azoknak ajánljuk, akik tartós kapcsolatot is keresnek. Ha unod az időigényes netes társkeresést vagy a sokszor csak egyéjszakás kalanddal végződő bulikat, akkor itt a helyed!

Sales Ended