Free

RamBase Inspiration Day

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Storgata 5

5 Storgata

7 Etasje

0155 Sentrum

Norway

View Map

Event description

Description

Det er på tide å la seg inspirere! Under årets første RamBase Inspiration Day 2019 inviterer vi deg til deilig lunch og faglig påfyll.

Ila 2 timer skal vi snakke om tjenesteutvikling og digitalisering i praksis. I tillegg krydrer vi formiddagen med et innlegg fra CompEdge som gir sine beste råd til markedsføring av tjenester.

Vi anbefaler at du melder deg på med det samme - her blir det bokstavlig talt førstemann til mølla!

Agenda:

09.00 - 09.30: Mingling og frokost

09.30 - 10.00: Velkommen m/ Odd Magne

10.00 - 11.00: 2x Rullerende Workshops

Workshop 1: Hvordan finne verdien av dine data?
Speaker: RamBase

I alle virksomheter flyter det data som kan benyttes til å drive smartere forretning. Vi gir deg noen konkrete tips til hvordan man kan dra verdi ut av disse dataene.

Workshop 2: Slik digitaliserer du i praksis – drivere, suksessfaktorer og konsekvenser!
Speaker: Trygve C. Moe, EVP Strategy & Business Development, EMBRON Group AS

Et konkret eksempel på digital produktutvikling og hva godt samarbeid mellom forretning, fagfolk og teknologi kan lede til. Hvilke elementer på må plass for at digitaliseringsprosessen skal gi verdi, og hvordan gjennomføre i praksis? Hvilke grep må teknologileverandørene ta for å «henge med» i utviklingen?

Trygve Christian Moe fra Embron viser hvordan de jobber sammen med forretningsutvikling og teknologileverandører for å realisere et konkret prosjekt med IoT, Product Lifecycle Management, Azure og forretningssystemet RamBase og hvilke muligheter dette åpner for i markedet.

11.00 - 11.30 Tips til å markedsføre nye tjenester
Speaker: Norges Råeste Markedsbyrå, CompEdge

Når du ser, hører eller føler noe godt så kickstarter lystsenteret ditt. Det gjør deg mer fokusert og alle sansene dine blir skjerpet. Dette kjemikaliet er også ekstremt avhengighetsskapende - det er derfor du “binge watcher” en hel sesong av favorittserien din på Netflix. Eller, i denne konteksten; hvorfor reklame ikke føles som reklame.

Målet er ikke å selge nå, men å bli husket senere. Det er på tide å skape innhold som gjør at noen har lyst til å følge med over tid.

11.30 - 12.00 FAQ & mingling
Har du spørsmål rettet noen av foredragsholderne eller bare ønsker å snakke litt legger vi tilrette for dette den siste halvtimen. Du kan få hjelp av konsulenter i RamBase, tips til markedsføring fra CompEdge Digitale Rådigvere eller bare bli for en liten kaffe.

Vennlig hilsen,
RamBase


Share with friends

Date and Time

Location

Storgata 5

5 Storgata

7 Etasje

0155 Sentrum

Norway

View Map

Save This Event

Event Saved