Free

RAISE THE BAR - GRUNDERIET - 18 JANUAR

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Gründeriet Sandefjord

Rådhusgata 26

3211 Sandefjord

Norway

View Map

Event description

Description

Velkommen til Raise The Bar med seriegründer og investor Nikolai Fasting!

Vi starter året med å tilby dere å bli inspirert av en fantastisk spennende kar som er en av de få som kan skryte på seg å komme fra en gård i indre Stokke!

Gründer og investor Nikolai Fasting sier han aldri har hatt en ordentlig jobb, men har i hele sitt liv har levd av å skape egne prosjekter. Gjennom sitt snart 30 år lange gründerliv har det blitt 17 selskaper, og nå står han sentralt i et spennende nytt nettverk som heter ExplorerHQ som består av et 30-talls selskaper i Norge og Polen.

Nikolai er partner i investeringsselskapet Newmark Capital som så langt har investert 100 millioner i ulike norske tidligfase techselskaper.

Nikolai vil fortelle hva som har drevet ham til å stadig utfordre seg fra sine barneår på Dyrsøe i indre Stokke, til opphold i Portugal og i Zambia i ungdomsårene og til den første ville visjonen om å bli internasjonal popstjerne med base i London.

Siden har det ikke manglet på ambisiøse prosjekter i inn og utland, noen med suksess og andre med mest læring. Han vil dele disse erfaringene og læringen, og forklare hvorfor han i dag er så opptatt av plattformer og nettverk, og fortelle litt om de ulike Newmark-selskapene og hvordan de tenker og jobber.

Som vanlig åpner baren kl 16.00 og det vil være mulig å kjøpe leskende drikke og pizza.

Selve foredraget starter ca kl 17.00.

Vel møtt!

Share with friends

Date and Time

Location

Gründeriet Sandefjord

Rådhusgata 26

3211 Sandefjord

Norway

View Map

Save This Event

Event Saved