Free

Rain International Business Meeting Apeldoorn

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

QAMP

G.P. Duurlinglaan 44b

Apeldoorn

Netherlands

View Map

Event description

Description

RAIN INTERNATIONAL, Wereldleider in geconcentreerde voeding uit zaden, nodigt je uit;

Ben jij op zoek naar een betere fysieke, mentale gezondheid en/of meer tijd en financiële vrijheid, kortom een andere of betere Lifestyle ?

Heb jij het in je om daarin ook bewust keuzes te maken en om (risicoloos maar toch) van de gebaande paden (die kennelijk je dat niet geven waar je naar op zoek bent) af te gaan ?

Ben jij nog trainbaar en bereid iets van een ander aan te nemen over iets wat zich al bewezen heeft in de praktijk dat mensen daarmee hun doelen wel kunnen bereiken, mits zij duidelijke keuzes willen dan wel durven maken ?

Ben je bereid om met name in jezelf te investeren om daar heen te gaan waar jij ook echt heen wilt, MAAR.....en dit is een grote MAAR.....

....Ben je ook bereid om daarom naast alle leuke dingen in eerste instantie wellicht dingen te doen die je wellicht niet leuk vind en die wellicht ook niet bij je passen, maar je wel dat gaan geven waar jouw hartje naar verlangt ?

Heb je minimaal 8 tot 12 uur per week (of meer) beschikbaar of kun je die beschikbaar maken ?

Ben jij een mensen mens met affiniteit voor gezondheid, marketing, internet/social media andere culturen en heb je een internationale blik met ongelooflijk veel drive en doorzettingsvermogen ?

Meld je dan zeker aan (via een PM bij mij) voor onze bedrijfspresentatie a.s. woensdagavond 28 maart in Apeldoorn, aanvang 19:30u.

Zorg dat je dit niet mist, want dit is JOUW ticket naar die betere fysieke, mentale gezondheid en/of meer tijd en financiële vrijheid, die andere of betere Lifestyle !!!

Gasten Gratis

Partners 5,00 euro contant

Zaal open vanaf 19:30

Share with friends

Date and Time

Location

QAMP

G.P. Duurlinglaan 44b

Apeldoorn

Netherlands

View Map

Save This Event

Event Saved