Free

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

BLOX

30 Frederiksholms Kanal

1220 København

Denmark

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Radikale Venstre KBH-S og Indre By inviterer Radikale medlemmer til at besøge BLOX


Hvad kommer der til at ske nede ved Christians Brygge når det store byggeri BLOX og cykel- gangbroen, Lille Langebro, står klar i sommeren 2018?

Tag med Radikale på besøg hos BLOX! Vi har fået 25 pladser til at få en præsentation af projektet med mulighed for at stille alle de vanskelige spørgsmål mens vi besøger showroom og byggeplads. Efter besøget er der mulighed for, at vi går vi og får en bid mad sammen.

Målet for byggeriet er, at BLOX skal danne rammen om rekreative udendørs byrum, legepladser, boliger og cafeer, samtidig med at det bliver et unikt sted for arbejde, udstillinger og forskning i det byggede miljø. Målet er også, at BLOX bliver centrum for en række nye broforbindelser, der bliver skabt på tværs og på langs af havnen. Forbindelser, der binder København og byens havn sammen.

BLOX ønsker at rumme det folkelige såvel som det professionelle, en del af åbning til det lokale er den kommende legeplads ved BLOX er bygget op, som en stor trappe fra 1. sal af BLOX og ned til Bryghuspladsen, hvor der indbygges glidebaner, trampoliner, hængekøjenet, som alt sammen kan motivere til leg og bevægelse. Ud mod Vester Voldgade kommer et boldbur, hvor der også indbygges et vertikalt klatrestativ.

Share with friends

Date and Time

Location

BLOX

30 Frederiksholms Kanal

1220 København

Denmark

View Map

Save This Event

Event Saved