€364.42 – €407.14

Radikaali rehellisyys -työpaja

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Tuulia Syvänen, Radikaali rehellisyys coach & Ihminen tavattavissa mentor

Rikhardinkatu 2

00200 Helsinki

Finland

View Map

Event description

Description

Puhu totta ja muuta elämäsi paremmaksi:
RADIKAALI REHELLISYYS -TYÖPAJA
29.11.- 1.12.2019 HELSINGISSÄ

Päästä irti vanhasta painolastista ja elä Tässä ja Nyt.
Tule mukaan kokemaan, miltä rehellisyys ja vaikeiden asioiden jakaminen tuntuu kehossasi ja miten se tuo vapautta ja iloa elämääsi.

Tämä paja sopii sekä uusille että sinulle, joka olet ollut jo tapahtumissa mukana.

Työpaja on sinulle, mikäli haluat
* lisätä rehellisyyttä ja vaikeista asioista puhumista kaikissa ihmissuhteissasi
* päästää irti häpeästä, pelosta ja hermoilusta
* oppia havaitsemisen ja tulkinnan eron
* jakaa vaikeita ja merkittäviä asioita muiden kanssa, lisätä empatiakykyä ja anteeksiantoa
* oppia pyytämään muilta mitä haluat, ja olemaan valmis vastaanottamaan sen
* lisätä rakkautta, yhteyttä ja läheisyyttä


Kurssi ei ole sinulle, mikäli
* haluat pysytellä omalla mukavuusalueellasi
* et ole valmis puhumaan totta
* haluat tulla mukaan vain muita muuttaaksesi, et tutkiaksesi itseäsi ja omia toimintamallejasi
* et halua kuulla muiden itkevän tai ilmaisevan itseään ehkä äänekkäästikin


Mitä teemme?
Koulutuksessa saat johdatuksen ja kokemusta Radikaalista rehellisyydestä keskustelujen, yksilö-, pari- ja ryhmäharjoitusten ja opetuksen kautta. Kurssi keskittyy tekemiseen, kokemiseen ja erilaisiin harjoituksiin.

Aikataulu:
Koulutus on perjantaina kello 17.30-20.30, lauantaina kello 10-18 ja sunnuntaina kello 10-18.

Investointi:
Hinta sisältää koulutuksen, kahvit/teet ja välipalan, yhteisen facebook- tai sähköpostilistan jakamista varten työpajan jälkeen ja halutessasi jatkosession vetäjän kanssa. Koulutuksen Early Bird -hinta 340 euroa 15.10.2019 asti ja normaalihinta 380 euroa (sekä Eventbriten varausmaksu). Kurssille on pari alennushintaista paikkaa opiskelijoille ja vähävaraisille.

llmoittautumiset ja lisätiedot
Tuulia tuulia@honestyeurope.com
tai www.honestyeurope.com

Lämpimästi tervetuloa kiinnostavalle ja haastavallekin matkalle rehellisyyteen!
Tuulia


-------
More on Radical Honesty

RADICAL HONESTY LIVE: Workshops on How to Live, Love, Laugh & Be Happy & Completely Ruin Life as You Know It

Radical Honesty is direct communication that leads to intimacy. It is the difference between making a performance and laughing and playing with friends. Honesty is kind of scary fun that turns out better than you thought it would. Lying is work and a pain in the ass and makes you lonesome as hell.

Lying is the major source of all human stress. It wears us out and eventually kills us. When people engage honestly, energy that was wasted maintaining a performance to make an impression is suddenly available for real creativity in playing together. When we admit our pretenses we can refresh our relationships and powerfully create new ways of living together. That is the not so secret of Radical Honesty.

What We Do

The principles outlined in Radical Honesty: How to Transform Your Life by Telling the Truth, are presented in a planned experiential sequence. So the workshop gives you a series of learnings that stack on each other. We call these plays... as in a playbook for a football game. They include lectures, directed conversations, paired exercises, small group exercises, Radical Honesty hot seat work, meditation and more. All this is geared toward having you learn and practice the distinction between noticing and thinking; the difference between interpreting and thinking about reality, and actually noticing it, through direct experience. Then you learn to share what you notice about the reality of your own experience with others, as the basis for true intimacy—learning to love ourselves and love other beings by learning to love Being, itself.

www.honestyeurope.com
www.radicalhonesty.com


Kouluttaja

Tuulia Syvänen Pohjoismaiden ainoa sertifioitu Radikaali rehellisyys kouluttaja, coach, mentor sekä ryhmien ja työpajojen vetäjä. Monien vuosien ajan hän oli kansalaisjärjestöjen johtotehtävissä eri puolilla Eurooppaa ja työskenteli erityisesti kestävän kehityksen, yritysvastuun ja ympäristökysymysten parissa. Hän on asunut Suomen lisäksi muun muassa Saksassa, Hollannissa, Uudessa-Seelannissa ja Kanadassa.

Tuulia kasvoi toimimattomassa perheessä, jossa ongelmat usein lakaistiin maton alle eikä negatiivisten tunteiden ilmaisua sallittu. Kokemustensa kautta hän on oppinut itsetuntemuksen, puhumisen ja rajojen asettamisen tärkeyden - ja ennen kaikkea rehellisyyden merkityksen ihmisen onnellisuudelle. Hänen tavoitteenaan on lisätä rakkautta ja rehellisyyden kautta syntyvää yhteyttä ihmisten välillä.

Vuodesta 2015 lähtien Tuulia vetänyt yli 50 radikaali rehellisyys -työpajaa eri puolilla Eurooppaa. Hän on ollut Radical Honestyn perustajan Brad Blantonin ja pääkouluttajan Taber Shadbournen opissa vuodesta 2012. Hän on myös valmistunut Tommy Hellstenin perustamassa Ihminen tavatavissa -mentorohjelmasta ja on Suomalainen Eroseminaari -ohjaaja. Tuulialla on 16-vuotias poika ja hän on yhteiskuntatieteiden kandidaatti Tampereen yliopistosta.

Share with friends

Date and Time

Location

Tuulia Syvänen, Radikaali rehellisyys coach & Ihminen tavattavissa mentor

Rikhardinkatu 2

00200 Helsinki

Finland

View Map

Save This Event

Event Saved