Free

Raadsbesluiten digitaal ondertekenen vanuit uw digitale vergaderoplossing

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Zijlweg 148

148 Zijlweg

2015 BH Haarlem

Netherlands

View Map

Event description

Description

Meetings vragen om heel wat coördinatie en administratie. Het hele proces rondom meetings gaat vaak gepaard met een enorme rompslomp aan papierwerk. Nog veel raadsbesluiten en andere documenten worden geprint, ondertekend en in gescand. Dit kan natuurlijk veel efficiënter!


Met de gezamenlijke oplossing van iBabs en evidos kunt u dit proces volledig digitaliseren. iBabs helpt je eenvoudig meetings organiseren of bezoeken en sinds kort is het ook mogelijk om documenten digitaal te laten ondertekenen binnen iBabs met de digitale ondertekenoplossing van evidos. Zo kunt u al uw meetings organiseren en bezoeken met iBabs en daarbij kunnen alle bijbehorende raadsbesluiten en andere documenten digitaal ondertekend worden.


Wat levert deze kennissessie u op?

Na deze sessie heeft u kennis over de beste Nederlandse oplossing voor het papierloos vergaderen en het digitaal vastleggen van de daaruit volgende raadsbesluiten of andere overeenkomsten.

U kunt direct aan de slag met digitaal ondertekenen (evidos) van vanuit uw digitale vergaderoplossing (iBabs).Datum: donderdag 16 april
Tijd: 10:00 - 12:30 uur
Locatie: Zijlweg 148A, 2015 BJ HaarlemProgramma:

10:15 - Aanvang

10:30 - iBabs - Papierloos vergaderen

11:00 - evidos - Digitaal ondertekenen en digitaal identificeren

11:30 - Use case - Raadsbesluiten direct digitaal ondertekenen vanuit iBabs

12:00 - Vrijblijvende lunch / netwerken

12:30 - Einde


Parkeren en openbaar vervoer

Er is genoeg gelegenheid om te parkeren bij het kantoor van evidos. Wanneer je met de auto bent aangekomen op locatie kun je parkeren op het terrein bij de Zijlweg 148a. Hiervoor dien je jouw bankpas aan te bieden bij de slagbomen. Bij het verlaten van het terrein zul je de bankpas weer aan moeten bieden en worden de parkeerkosten automatisch van jouw rekening afgeschreven.

Wanneer je met het openbaar vervoer komt, kun je het beste naar Haarlem Centraal Station reizen. Vanaf hier kun je ervoor kiezen op 15/20 minuten te lopen of één van de bussen richting de Zijlweg te pakken.

Wanneer je bij de ingang van het kantoor van evidos bent aangekomen kun je met de lift of met de trap naar de 2e verdieping waar het event zal plaatsvinden.

Meld je nu gratis aan en tot donderdag 16 april!

Share with friends

Date and Time

Location

Zijlweg 148

148 Zijlweg

2015 BH Haarlem

Netherlands

View Map

Save This Event

Event Saved