Q:Session #3 - Online Video : Fremtidens TV?
Free
Q:Session #3 - Online Video : Fremtidens TV?

Q:Session #3 - Online Video : Fremtidens TV?

Event Information

Share this event
Date and Time
Location
Location

GroupM Danmark

Kristen Bernikows Gade 1, 4

København, Denmark

View Map

Event description

Description

Quisma åbner dørene for Q:Session #3 Online Video. Fremtidens TV?, hvor der serveres dugfrisk digital inspiration og friskbrygget kaffe fra morgenstunden.


Online video. Fremtidens TV?

Hos GroupM oplever vi nogle af vores største succeser, når vi har mulighed for at levere vores kunders budskaber via video. Og ikke kun som branding, men som reel meromsætning.


Hvorfor online video?

Faktum er, at reklamegenkendelsen på TV er faldet med 30 % over de sidste 10 år. (Kilde: GroupM TV Posttest Benchmark Database) Vi tilskriver faldet øget reklamestøj, mere second screen og færre langtidsholdbare kreative universer. De ældre ser stadigt masser af TV, men de unge har i høj grad ændret deres forbrugsmønster. De unge bruger i dag mere tid på at streame end på at se flow-TV.


Det giver nogle konkrete udfordringer: Der skal flere Target Rating Points til at opnå samme dækning i brede målgrupper. Prisen stiger, da efterspørgslen er større end udbuddet. Vi oplever også, at flere stationer har udsolgt.


Men hvad så?

Video er ikke TV. Mediet er stadig lyd og billede, men fordi præmissen er digital, kan vi arbejde meget mere strategisk med data og content. Det er altså mere end bare TV, der er rykket digitalt. Det er visuel markedsføring på 1:1 niveau.


Bevis

Vi har med stor succes konverteret HBO Nordics TV-budget til en datadrevet online videostrategi og vil for første gang løfte sløret for, hvordan man sænker Cost per Acquisition med 76 % samtidigt med, at man hæver antal salg med +200 %.


PROGRAM

8:30 Kaffe og croissant

8:35 Velkommen

8:40 State of the Nation

8:50 Trends og videostrategi

9:10 Case: HBO Nordic 

9:30 Q&A og networking

10.00 Tak for i dag


TALERE

Johan Spangenberg, Head of Products, Xaxis

Lasse Clarke Storgaard, Head of Quisma, Denmark

Jonas Vahr, Head of Performance, Quisma DenmarkADRESSE

GroupM Danmark

Kristen Bernikows Gade 1, 4. sal

1105 København K


 *Deltagelse er gratis. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte Project Manager Signe Hede.


GroupM er verdens største bureaugruppe inden for marketing og kommunikation med danske kontorer i Aarhus og København. Gruppen består af MEC, MediaCom, Mediabroker, Mindshare, Maxus, Intelligence Group, Quisma og Xaxis og tæller i Danmark omkring 450 ansatte, som er blandt branchens dygtigste og mest passionerede medie-, kommunikations- og marketingspecialister. 

Share with friends
Date and Time
Location

GroupM Danmark

Kristen Bernikows Gade 1, 4

København, Denmark

View Map

Save This Event

Event Saved