Free

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Fyr Consulting

Marialoopsesteenweg

18

8700 TIELT

Belgium

View Map

Event description
Door te registreren sta je op de voorinschrijving-lijst. Tickets bevestigen kan na 'groen licht' mbt de corona maatregelen.

About this Event

Eens onze kinderen de tienerleeftijd hebben bereikt, verandert er heel wat in hun gedrag, hun uiterlijk en hormonenhuishouding. Ze reageren en gedragen zich anders, uiten hun gevoelens op een andere manier en hebben bepaalde behoeftes die voorheen minder uitgesproken waren.

Ook al lijkt het niet steeds zo, toch hebben kinderen die de puberleeftijd hebben bereikt, onze ondersteuning als ouders meer dan nodig. Ze zijn op zoek naar zichzelf en hebben hierin wat sturing & ruggesteun nodig.

Heb jij een puber-tiener in huis en zorgt dit soms voor onrust in het gezin?

Ben jij op zoek naar een manier om hier mee om te gaan?

Wil jij de harmonie in je gezin bewaren?

Wil je je zoon/dochter beter begrijpen en ondersteunen?

Wil je bijdragen tot een gezonde ontwikkeling van je puber-tiener?

Kom dan naar onze inspiratiesessie, laat je onderdompelen in de wereld van de puber en ga naar huis met verhelderende inzichten en ondersteunende tips & trics!

Gastspreker is systemisch coach en kindertolk Kelly De Vreese, check haar website https://www.kellydevreese.be/ om op voorhand meer over haar en haar bezigheden te weten te komen.

Voor ouders, leerkrachten, trainers en begeleiders van pubers. Bijdrage 35€pp.

Door de corona maatregelen weten we nog niet of de avond effectief kan doorgaan. Door in te schrijven via deze weg krijg je als eerste info wanneer het event effectief bevestigd wordt en kan je dan een plaats reserveren.

Share with friends

Date and Time

Location

Fyr Consulting

Marialoopsesteenweg

18

8700 TIELT

Belgium

View Map

Save This Event

Event Saved