Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Faculty of Economics, Osijek

7 Trg Ljudevita Gaja

31000 Osijek

Croatia

View Map

Event description

Description

Vrsta događaja: Radionica

Predviđeno trajanje događaja: 60 minuta

Mjesto događaja: Dvorana 12

Izlagač: Toni Podmanicki, Odjel za kulturologiju Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku

Suradnici na događaju: Margareta Turkalj Podmanicki

Opis događaja: Želite li saznati nešto zanimljivo iz opće kulture što vam do sada nije bilo poznato ili utvrditi postojeće znanje, pozivamo vas da nam se pridružite na ovom predavanju/radionici koja će se održati u formatu „pub kviza". Možete sudjelovati samo kao promatrač ili se po želji uključiti i zaraditi jednu od vrijednih nagrada. Kako god odlučite nadamo se da ćemo se svi skupa dobro zabaviti i otići s događanja bogatiji za nova znanja i iskustva.

Sektor kreativne industrije: Arhitektura, Audio-vizualna umjetnost – film, video, Baština – muzeji, knjižnice, arhivi, Glazba, Izvedbene umjetnosti – kazalište, balet, ples, Knjiga, nakladništvo, Vizualne umjetnosti – slikarstvo, kiparstvo, grafika, fotografija, novi mediji

Programski sadržaj namijenjen je: Srednjoškolcima, studentima, građanima

Životopis:

Na Ekonomskom fakultetu u Osijeku 2014. godine završio je poslijediplomski studij Marketing posebnih područja i stekao zvanje sveučilišni specijalist ekonomije. Od 2012. godine u zvanju je predavača iz znanstvenog područja Društvenih znanosti, znanstvenog polja informacijske i komunikacijske znanosti. Radi na Odjelu za kulturologiju Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku.

Životopis suradnika:

Povjesničarka umjetnosti, docentica na Odsjeku za likovnu umjetnost Umjetničke akademije u Osijeku. Znanstveni i stručni interes usmjeren joj je na umjetnost i arhitekturu od 15. do kraja 18. stoljeća, kulturnu baštinu istočne Hrvatske i njezino vrednovanje u hrvatskom i srednjoeuropskom kontekstu, primjenu suvremenih digitalnih metoda u prezentaciji kulturne baštine te kulturni turizam.

Sponzor događaja: Cesting


Date and Time

Location

Faculty of Economics, Osijek

7 Trg Ljudevita Gaja

31000 Osijek

Croatia

View Map

Save This Event

Event Saved