Psykologit yrittäjinä 2021: Omannäköinen psykologiyrittäjyys etäkonferenssi

Actions and Detail Panel

Sales Ended

Event Information

Share this event

Date and time

Location

Location

Online event

Event description
Psykologit yrittäjinä 2021: Omannäköinen psykologiyrittäjyys

About this event

Psykologit Yrittäjinä 30. & 31.10. Write your own story - Omannäköinen psykologiyrittäjyys

Syksyn 2021 - teemamme on Write your own story - Omannäköinen psykologiyrittäjyys! Pureudumme tapahtumapäivien aikana muun muassa seuraaviin kysymyksiin:

  • Miten luoda omannäköinen polku psykologiyrittäjänä?
  • Mitä ongelmia juuri minä voin olla ratkaisemassa omilla taidoillani ja vahvuuksillani?
  • Miltä juuri sinun yrittäjyystarinasi voisi näyttää?

Tämän live-striiminä toteutettavan konferenssipäivän aikana pääset kuulemaan erilaisten teemojen äärellä työskentelevien kollegoiden inspiroivia tarinoita omannäköisestä psykologiyrittäjyydestä. Miten he ovat löytäneet omannäköisen psykologiyrittäjyyden kulmansa? Entä millaisia kokemuksia ja oppeja nämä tarinat pitävät sisällään? Puhujakattaus tapahtumassa on jälleen säkenöivä!

Tapahtuma on suunnattu kaikille psykologeille ja psykologian opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita yrittäjyydestä, yrittäjämäisestä toiminnasta, kaipaavat inspiraatiota uralleen tai uusia näkökulmia psykologina toimimiseen.

Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille tapahtumaviikolla sähköpostitse.

Suunnitteletko tai teetkö urallasi jotain uutta ja erilaista, mitä haluaisit jakaa muille tapahtumaan osallistujille?

Haasta itsesi, nouse lavalle ja kerro omista intohimoistasi, visioistasi tai yritysideoistasi lyhyen VISIOT-puheenvuoron kautta (5-10 min). Tämä on sinun mahdollisuutesi vaikuttaa, sillä pääset innostamaan koko yleisöä ja kertomaan omista visioistasi ja ideoistasi. Haluaisimme mieluusti kuulla, mitä juuri sinulla on kerrottavaa! Ilmoittaudu VISIOT-osuuteen: https://forms.gle/CV5Vy8t9FKQ4DRoo8

Tämä tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Psykologiliiton, Psykologipalvelu Poijun ja Helsinki Think Companyn kanssa.

Psykologiliitto on psykologien ja psykologian edunvalvonta- ja ammattijärjestö. Psykologiliiton jäsenistä jo melkein 17% on päätoimisia yrittäjiä, ja lähes saman verran toimii sivutoimisena palkkatyön ohella. Psykologiliiton edunvalvontatyö kattaa myös yrittäjyyden monet muodot, ja yrittäjät saavat liitosta monia rahanarvoisia etuja. Psykologiliitto on kaikkien psykologien kollegiaalinen yhteisö, jonka toimintaan voi matalalla kynnyksellä tulla mukaan!

Katso Psykologiliiton video yrittäjyydestä!

Tapahtuman yhteistyökumppanina toimiva Psykologipalvelu Poiju tarjoaa psykologiammatinharjoittajille monipuolisia ja mielenkiintoisia töitä sekä hyvän ansainnan tehdystä työstä. Haluamme osaltamme kasvattaa psykologityön arvostusta ja tarjota psykologeille mahdollisuuden joustavampaan ja monipuolisempaan työhön. Poijuun voi liittyä mukaan, vaikka ei vielä olisikaan ammatinharjoittaja. Katso videolta, miksi sinunkin kannattaa liittyä mukaan yli 500 Poijulaisen joukkoon!

Date and time

Location

Online event

Organizer Psykologit yrittäjinä

Organizer of Psykologit yrittäjinä 2021: Omannäköinen psykologiyrittäjyys etäkonferenssi

Save This Event

Event Saved