Gratis

Prova på - Verksamhetsstyrning - online

Event-information

Dela med dig av detta event

Tid

Beskrivning av evenemanget

Beskrivning

Prova på Verksamhetsstyrning - online

Att leda verksamheter är långt ifrån bara budgetar, tidplaner och organisationsscheman. Det handlar främst om att leda människor som tillsammans ska nå gemensamma mål.

I rollen som chef och företagsledare är det din uppgift att få medarbetarna att se samma målbild och att vilja göra sitt yttersta för att nå dit. För att lyckas behöver du förstå hur människor fungerar och tänker för att få dem att arbeta mot verksamhetsens mål. Hur påverkar ditt agerande deras beteende och hur påverkas du av andra? Hur du skapar kostnadseffektiva processer i bolaget samtidigt som ni levererar enligt prognos. Har jag rätt resurser på rätt plats och har jag koll på ekonomin i en ständigt föränderlig omvärld?

Välkommen till ett spännande prova-på-seminarium online, då du får inblick i vad som krävs av dig för lyckas i rollen som chef eller företagsledare när det gäller att få dina medarbetare att prestera.

Du får träffa en av våra uppskattade lärare på IHM Verksamhetsstyrning online som ger dig en inblick i denna utbildningen och berättar hur IHM kan hjälpa dig att bli framgångsrik.

Johan Kjörk, managementkonsult på Sigma IT Consulting, beteendevetare, teolog och lärare på IHM Verksamhetsstyrning.

IHM Verksamhetsstyrning kan läsas som fristående enterminsprogram men är också valbar som en del i examen Marknadsekonom DIHM.

Du kommer samma dag få en länk för att ansluta till Microsoft Teams.

Har du frågor om våra utbildningar får du gärna kontakta mig!

Varmt välkommen!

Sarah Johansson
Utbildningsrådgivare

031-335 20 09


Dela det här eventet med dina vänner

Tid

Spara detta event

Händelse sparad