Gratis

Prova på - Verksamhetsstyrning

Event-information

Dela med dig av detta event

Tid

Plats

Plats

IHM Business School AB

Fabriksgatan 25

412 50 Göteborg

Sweden

Se karta

Event description

Beskrivning

Att leda verksamheter är långt ifrån bara budgetar, tidplaner och organisationsscheman. Det handlar främst om att leda människor som tillsammans ska nå gemensamma mål.

I rollen som chef och företagsledare är det din uppgift att få medarbetarna att se samma målbild och att vilja göra sitt yttersta för att nå dit. För att lyckas behöver du förstå hur människor fungerar och tänker för att få dem att arbeta mot verksamhetsens mål. Hur påverkar ditt agerande deras beteende och hur påverkas du av andra? Hur du skapar kostnadseffektiva processer i bolaget samtidigt som ni levererar enligt prognos. Har jag rätt resurser på rätt plats och har jag koll på ekonomin i en ständigt föränderlig omvärld?

Välkommen till en spännande prova-på-lunch, då du får inblick i vad som krävs av dig för lyckas i rollen som chef eller företagsledare när det gäller att få dina medarbetare att prestera.

Du får träffaen av våra uppskattade lärare på IHM Verksamhetsstyrning som ger dig en inblick i denna utbildningen och berättar hur IHM kan hjälpa dig att bli framgångsrik.

Johan Kjörk, managementkonsult på Sigma IT Consulting, beteendevetare, teolog och lärare på IHM Verksamhetsstyrning.

Du får också möjlighet att boka kostnadsfri personlig rådgivning. Vi bjuder på lätt lunch.

Båda dessa utbildningar kan läsas som fristående enterminsprogram men är också valbara som del i examen Marknadsekonom DIHM.

Har du frågor om dessa utbildningar får du gärna kontakta mig!

Varmt välkommen!

Annelie Nordström
Utbildningsrådgivare

031-335 20 50


Dela det här eventet med dina vänner

Tid

Plats

IHM Business School AB

Fabriksgatan 25

412 50 Göteborg

Sweden

Se karta

Spara detta event

Event Saved