Gratis

Prova på - Ecom Konverteringsoptimering

Event-information

Dela med dig av detta event

Tid

Plats

Plats

IHM Business School AB

Warfvinges väg 39

11251 STOCKHOLM

Sweden

Se karta

Event description

Beskrivning

Hej!
Jag heter Sophia Båge och är E-handelsstrateg på Creative Unit Studio, jag är handledare för den nya kursen Ecom Konverteringsoptimering som IHM Business School arrangerar tillsammans med Ehandel.se.

Vad är då Konverteringsoptimering? Tänk er att ni går in i en mataffär. Det finns en anledning till att godiset är vid kassan och mjölken är längst in i butiken. Eller hur? Inom Retail jobbar man med att analysera kundvarvet och placera produkter strategiskt för att få locka kunderna till merförsäljning. Konverteringsoptimering handlar just om detta.

Vi kallar det för det Digitala Kundvarvet och kommer att berätta mer om detta den 12 mars kl 8:15 på IHM Business School i Stockholm. Då får du en introduktion till kursen och ämnet Konverteringsoptimering. Vi pratar om hur man kan kombinera dataanalys, webbpsykologi med optimering och experiment för att lära dig snabbare än dina konkurrenter vad som driver tillväxt. Du får med dig tips på på verktyg och konkreta metoder så att du är bättre rustad för att skapa digitala upplevelser som konverterar.

Vi bjuder på frukost och IHMs rådgivare finns på plats för frågor och funderingar.
Välkommen till IHM Business School den 12 mars 2020!

Dela det här eventet med dina vänner

Tid

Plats

IHM Business School AB

Warfvinges väg 39

11251 STOCKHOLM

Sweden

Se karta

Spara detta event

Event Saved