€2,359.50

Protocol Training (in Den Haag, in het Nederlands)

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Hotel Des Indes

54-56 Lange Voorhout

2514 EG Den Haag

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refund Policy

No Refunds

Event description
Protocol Training - het management van high-level events

About this Event

Stel u krijgt de verantwoordelijkheid voor de voorbereiding en coördinatie van een evenement met hoogwaardigheidsbekleders of andere belangrijke stakeholders. U wordt geacht het bezoek van een hoge delegatie in goede banen te leiden. Men vraagt u om de placering te maken voor een lunch of de eerste rij van een seminar. Men vraagt u wat de regels zijn m.b.t. het geven van cadeaus of het verwelkomen van hooggeplaatste gasten in een speech. Deze en vele andere onderwerpen komen aan bod tijdens de Protocol Training van het Protocolbureau.

Niet alleen de regels van het protocol, ook de toepassing 

Tijdens de Protocol Training krijgt u inzicht in de methode van het moderne protocol voor de organisatie van elk type bijeenkomsten met belangrijke relaties, formeel of informeel. De training gaat niet alleen over de regels van het protocol, u past de regels ook toe in verschillende real-life business cases. Na het volgen van deze Protocol Training heeft voor iedere unieke ontmoeting voldoende basiskennis om een gepaste oplossing te bedenken en bent u in staat uw collegae te adviseren over de vele facetten van protocol. Binnen uw organisatie bent u de aangewezen medewerker om een hoog bezoek te begeleiden.

De Protocol Training richt zich ook op de ontwikkeling van de persoonlijke vaardigheden: omgangsvormen, netwerken en persoonlijke presentatie. Tijdens een driegangen etiquettediner past u de les over tafelmanieren, omgangsvormen en dresscodes direct toe.

De Protocol Training is bedoeld voor iedereen die in zijn of haar functie regelmatig met hoog bezoek of high-level events te maken heeft zoals:

 • Protocolmedewerkers
 • Eventplanners
 • Relatiemanagers
 • Ambassade medewerkers
 • Directiemedewerkers
 • Business developpers
 • PA’s
 • Accountmanagers
 • Kabinetmedewerkers
 • Beleidsondersteuners
 • Congresorganisatoren
 • Communicatiemedewerkers

De Protocol Training wordt verzorgd door de oprichter van het Protocolbureau en het Institute of Strategic Relationship Management Jean Paul Wijers, het voormalig hoofd protocol van het International Criminal Court tevens lid van de directie van het Protocolbureau Bengt-Arne Hulleman en regisseuse Rebecca van Leeuwen van theaterschool Rabarber. Tijdens een driegangendiner geeft etiquette-goeroe Jan Jaap van Weering een training over tafelmanieren, dresscodes en omgangsvormen. De schrijver van het boek ‘An Expert’s Guide to International Protocol’ Mark Verheul vertelt tijdens deze training uit eigen ervaring over het protocol tijdens staatsbezoeken en andere plechtigheden op het hoogste niveau.

Share with friends

Date and Time

Location

Hotel Des Indes

54-56 Lange Voorhout

2514 EG Den Haag

Netherlands

View Map

Refund Policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved