Free

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Volkel

Reestraat 49

5408 Volkel

Netherlands

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Fusion Vision presents

"The prophetic school"


The school will prepare students for ministering God's voice to people. Students will learn how to minister with the Holy Spirit and allow His power to flow through them to those who need to hear God's voice. Seeing into the very secrets of people's hearts by the power of God will allow you to set the captives free. It will become a new flow of the Spirit to you.


The seminars wil be lead by Prophet, Dax Batelaan and Prophetes, Selsa Liberia.The training in this course wil be life changing, covering subjects such as God's Voice and Prophetic Ministry.


On this schoolday, students will be prepared for effective, powerful ministry to the sick, and to those who are broken. They are in need of a word from God!


This course is for any believer who is hungry for God's power to flow through them.


Limited tickets available.

Free register!


-----------------------Nederlands--------------------


Fusion Vision presenteert

”DE PROFETISCHE SCHOOL”


Deze school zal studenten trainen in het verstaan van de stem van God. Studenten zullen leren hoe ze als kind van God mensen kunnen bedienen met hun profetische gaven. Je zal ervaren hoe jij als unieke bouwsteen in Gods koninkrijk op verschillende profetische terreinen De Heilige Geest door je kan laten werken. Op welke manier jij Gods stem ook door zal geven, het overkoepelende doel zal altijd zijn om de persoon die voor je staat meer richting het koningschap van Jezus te leiden.

Het zien van de geheimenissen van het hart van de mensen zal de gevangenen vrij zetten door de kracht van God. De Geest zal leiden en een nieuwe stroom in jou leggen.

Ga het avontuur aan!


De seminars zullen gehouden worden door profeet, Dax Batelaan en Profetes, Selsa Liberia. Wij geloven dat deze dag levens veranderend zal zijn. Het zal een impact op je hebben en verrijkend zijn voor jou persoonlijke wandel als Christen.


Het doel van deze schooldag is om jou als student op te bouwen en toe te rusten voor de profetische bediening aan zieken en aan degene die gebroken zijn. Zij hebben een woord van God nodig. Jij bent die stem!


Wij geloven dat het normaal is voor een christen om in het bovennatuurlijke te wandelen en op dagelijkse basis jou gaven te gebruiken om Gods koninkrijk te manifesteren.


Deze cursus is voor elke gelovige die er naar verlangt om de kracht van God meer in zijn/haar leven gedemonstreerd te zien worden.


Zorg dat je er snel bij bent, er zijn beperkte tickets beschikbaar.

Registratie is gratis!


God bless you,

Team Fusion

Share with friends

Date and Time

Location

Volkel

Reestraat 49

5408 Volkel

Netherlands

View Map

Save This Event

Event Saved