Sales Ended

ProfitCLUB een netwerk lunch als vliegwiel voor je bedrijf!

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Meetingpoint restaurant Breeze 'n Bites

Blv. Gobenador N. Debrot 77

Kralendijk, Bonaire 0000

Bonaire, Sint Eustatius and Saba

Event description

Description

Heb jij wel eens het idee dat de tijd voorbij vliegt? Het ene moment sta je vol energie aan het begin van een nieuw jaar en het volgende moment is het jaar alweer half voorbij.

Als je denkt dat even een moment van bezinning, een kans om even op een andere manier over je bedrijf of je challenges na te denken, zin heeft ..... lees dan even verder.

De afgelopen jaren heeft ActionCOACH vele honderden bedrijven begeleid en een aantal overeenkomsten gezien bij de verschillende enterpreneurs. Het is gemakkelijker om gewoon door te gaan en hard te werken maar het levert niet altijd de gewenste resultaten op.

Soms moet je elke keer het wiel opnieuw uitvinden of heb je niet de juiste personen in je netwerk om dat te doen wat nu net zou moeten. Hierdoor looptje bedrijfsvoering vertraging op en ben je zo weer een paar weken verder. Dit is iets dat veel ondernemers op Bonaire ervaren.

Dus waarom zouden we niet elkaar helpen door van elkaar te leren en elkaars kwaliteiten te zien. Dat noemen ze empowerment!!

De Profitclub komt een keer per maand bijeen voor een educatieve lunchmeeting of een workshop over een onderwerp waarmee de bedrijfsvoering verbeterd kan worden. De lunchmeeting staat verder in het teken van een korte presentatie van een van de deelnemende bedrijven en wordt afgesloten met een een vragenronde waarbij de ondernemers elkaar advies kunnen vragen. Ook kunnen er contacten met elkaar worden uitgewisseld voor het oplossen van challenges. We hoeven tenslotte niet allemaal zelf het wiel uit te vinden.

Aan de lunchmeeting kan nu niet meer door alle ondernemers worden deelgenomen. Jij bent als ondernemer van de eerste orde natuurlijk aanwezig. We zoeken daarnaast een doorsnede van de Boneriaanse maatschappij en proberen dit met nog ontbrekende vakgebieden aan te vullen. Dus als je mensen kent van specialisme waarin nog niet is voorzien in de profitCLUB nodig hem of haar dan uit.

De Lunch Meeting is op woensdag van 12.30- 14.00 uur bij meetingpoint restaurant Breeze 'n Bites tenzij anders vermeld. Deelname aan de ProfitCLUB kost $ 35 per keer (inclusief lunch). Meer weten? Bel 7866876 of email naar wimcoster@actioncoach.com

Laten we gebruik maken van elkaars kennis en kunde en de samenwerking van de ondernemers op Bonaire nog sterker maken.

Heb je nog vragen bel dan met ActionCOACH Bonaire 7866876.

Share with friends

Date and Time

Location

Meetingpoint restaurant Breeze 'n Bites

Blv. Gobenador N. Debrot 77

Kralendijk, Bonaire 0000

Bonaire, Sint Eustatius and Saba

Save This Event

Event Saved