This event has ended

Prishtina Startup Weekend - May 2012

Startup Weekend

Friday, May 25, 2012 at 5:00 PM - Sunday, May 27, 2012 at 11:00 PM (CEST)

Prishtina Startup Weekend - May 2012

Ticket Information

Type Remaining End     Quantity
Developer (25€ paid at bank - 20 euros for students)
This ticket type applies to developers, with all sorts of technical background.
Sold Out Ended Free  
Designer (25€ paid at bank - 20€ for students) 9 Tickets Ended Free  
Non-Technical (25€ paid at bank - 20€ for students) Sold Out Ended Free  

Share Prishtina Startup Weekend - May 2012

Event Details

  • Rezervoni biletën tuaj online sipas profilit që keni dhe paguani përmes e-banking apo direkt në bankë duke shfrytëzuar detajet e mëposhtme ose detajet që vijnë në e-mail, pas konfirmimit tuaj. Çmimet janë të njejta por na lehtësojnë punën edhe neve edhe juve, për të ditur çfarë profile kemi.

Innovation Centre Kosovo edhe këtë vit është përkrahësi kryesor i Prishtina Startup Weekend, duke sjellë në pah infrastrukturën e nevojshëme që çdo gjë rreth eventit të shkoj ashtu si duhet. Fatkeqësisht vitin e kaluar nuk arritëm të shohim në mesin tonë një ndërmarrës që do të trajtojë telashet e pagesave online, që nënkupton se edhe këtë vit duhet sistemi i pagesave të shkoj përmes ebanking apo pagesës në kesh. Këtë formë të pagesës do të duhet ta bëni në zyret e Innovation Centre Kosovo, ku merrni edhe faturë se çdo gjë është në rregull me faturën, e përveç kësaj pagesat mund t'i bëni edhe përmes ebanking në llogarinë bankare si vijon:

  • 1189002386010183, Procredit Bank 
    INNOVATION CENTRE KOSOVO NGO - (Emri i llogarisë: Innovaiton Ccentre Kosovo - Rexhep Mala, no. 28A, Prishtinë, Kosovë) - Bileta e rregullt 25 Euro, për studentë 20 Euro (duhet ID për të vërtetuar se jeni student).

Pagesa është vendosur për të mundësuar kualitet dhe përkushtim gjatë eventit, ndërsa në mes tjerash na lehtëson sadopak edhe ne shpenzimet e shumëta që kemi, për të sjellë mentorët e folësit më të mirë në mesin tuaj e për të sjellë shpërblimet më të mira. 

Nxtioni dhe rezervoni biletën tuaj me çmimet e tanishme sepse kjo ofertë vlenë vetëm deri më 15 maj 2012.

Have questions about Prishtina Startup Weekend - May 2012? Contact Startup Weekend

When & Where


Innovation Centre Kosovo
Friday, May 25, 2012 at 5:00 PM - Sunday, May 27, 2012 at 11:00 PM (CEST)


  Add to my calendar

Organizer

Startup Weekend

Startup Weekend is a global grassroots movement of active and empowered entrepreneurs who are learning the basics of founding startups and launching successful ventures. It is the largest community of passionate entrepreneurs with over a thousand past events in 110+ countries around the world.

The non-profit organization is located in Seattle, Washington but Startup Weekend organizers and facilitators can be found in cities around the world. From Mongolia to South Africa to London to Brazil, people around the globe are coming together for weekend long workshops to pitch ideas, form teams, and start companies.

All Startup Weekend events follow the same basic model: anyone is welcome to pitch their startup idea and receive feedback from their peers. Teams organically form around the top ideas (as determined by popular vote) and then it’s a 54 hour frenzy of business model creation, coding, designing, and market validation. The weekends culminate with presentations in front of local entrepreneurial leaders with another opportunity for critical feedback.

  Contact the Organizer
  News and Updates
Thursday, May 3, 2012 - 10:34 PM

Prishtina Startup Weekend 25-27 Maj 2012... vizitoni http://www.telegrafi.com/teknologji/startup-weekend-perseri-ne-prishtine-83-718.html për më shumë informata.

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.