Free

PRIMITIV V

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

PRIMITIV

Passage

4571 GD Axel

Netherlands

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Na het sidderend succes van ons eerste seizoen zijn we weer heel enthousiast over de eerste editie van "winter" 2017: PRIMITIV V. Op zondag 22 oktober trappen we af met een aantal nieuwe belevingen. Met de nieuwe datum vallen we nét in het wild seizoen. Natuurlijk kun je hier invloeden van terug verwachten op de kaart! Verder zijn er altijd nieuwe dingen te beleven tijdens dit outdoor food festival.

Demo's

Demonstraties komen altijd terug op PRIMITIV. Op het programma staat o.a. hazen stropen wat zeker niet mag ontbreken voor de "wild fanaten". Dit zullen we op een discrete plaats doen zodat de gasten die dit liever niet zien er geen hinder van ondervinden.

Grill contest

We houden ervan je te betrekken in onze beleving. Meedoen en ervaren staat centraal. In samenwerking met Yakiniku en Keurslager de Zeeuw organiseren we een Grill contest. De wedstrijd wordt op een boeiende manier geïntroduceerd voor deelnemers met een pre-demo. Lees hier meer.

Primitiv concept​

PRIMITIV is in ongedwongen sfeer genieten van outdoor cooking. Op deze middag kun je genieten van winter street food: small bites die passen bij het wintergevoel. Er zal weer een bijzondere selectie speciaal bieren, whisky's en rumsoorten te krijgen zijn. Wil je gewoon genieten van een drankje en de ambiance? Just walk in! Iedereen is welkom! Tijdens het event wordt met munten gewerkt, deze zijn te krijgen aan de kassa.


Reserveren

We raden altijd aan te reserveren. Tickets zijn € 20,00 p.p. en worden bij de ingang afgerekend. Hiervoor ontvang je 12 coins voor bites én ben je verzekerd van plaats.


Bites & Coins

Tijdens het event werken wij met munten voor bites, dranken of andere supplementen. In de Passage kun je munten kopen aan de kassa. Alle bites worden gedurende de dag klaargemaakt, maar worden niet allemaal doorlopend geserveerd. Laat je verrassen door onze suggesties & de bereidingen van het moment. Of kom vroeg en geniet van álle demo's en bites.

Share with friends

Date and Time

Location

PRIMITIV

Passage

4571 GD Axel

Netherlands

View Map

Save This Event

Event Saved