PRIMITIV
Free
PRIMITIV

PRIMITIV

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

PRIMITIV

Passage

4571 GD Axel

Netherlands

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Een frisse neus, knisperend vuur, een tikkeltje avontuurlijk, sterke verhalen en goed gezelschap. Stoer eten gemaakt in de buitenlucht voor jou! Wie het niet laten kan, kookt mee. Door de toepassing van authentieke kooktechnieken doen pure producten smaken naar meer. Met een goed gevuld glas waar je het warm van krijgt staar je in het vuur en geniet je van het moment.

Welkom bij PRIMITIV | á Table’s outdoor food experience.

PRIMITV is een stoere outdoor food event waarbij authentieke kooktechnieken de hoofdrol spelen in de beleving. Je kunt allerlei stoere bites proeven en vele spectaculaire demo's aanschouwen. Samen met PRIMITIV partners wordt een complete ervaring geboden voor iedereen. Kom en geniet op 10, 11 en 12 december in een unieke setting: Passasge, Axel.

Alle info: www.primitiv.eu


Veel gestelde vragen:

Wat zijn de regels omtrent leeftijd?

Toegang tot PRIMITIV is voor alle leeftijden. Op verzoek van personeel of andere bevoegden dient een ID-bewijs getoond te kunnen worden waardoor de leeftijd kan worden vastgesteld. Het is op PRIMITIV voor bezoekers onder 18 jaar niet toegestaan om alcohol te kopen en/of consumeren.

Kan ik mijn ticket annuleren?

Een ticket voor PRIMITIV is een reservering. Kun je toch niet komen en wil je annuleren? Dat dien je dit tijdig aan te geven bij de organisatie. www.primitiv.eu | primitivinfo@gmail.com


Moet ik mijn kaartje meenemen naar PRIMITIV?

Ja, je kan je ticket digitaal of geprint tonen aan de kassa.

De naam op het kaartje komt niet overeen met bezoeker, is dat oke?

Tickets voor PRIMITIV zijn niet persoonsgebonden. Wanneer je een ticket hebt gereserveerd en niet aanwezig kunt zijn kun je:

1) Je tickets doorgeven en iemand anders blij maken met deze stoere beleving.

2) Annuleren bij PRIMITIV organisatie. primitivinfo@gmail.com


Waar kan ik terecht met mijn vraag?

Alle informatie staat op www.primitiv.eu. Is jouw vraag nog niet beantwoord? Stuur dan een mail naar: primitivinfo@gmail.com

Share with friends

Date and Time

Location

PRIMITIV

Passage

4571 GD Axel

Netherlands

View Map

Save This Event

Event Saved