Premiere | Identity x Stacii Samidin

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

MONO

15 Vijverhofstraat

3032 SB Rotterdam

Netherlands

View Map

Event description
Productiehuis ROSE stories presenteert ism TransCity de driedelige docuserie IDENTITY.

About this Event

Over

▔▔▔▔

Productiehuis ROSE stories presenteert ism TransCity de driedelige docuserie IDENTITY, gemaakt door de getalenteerde Rotterdamse documentaire fotograaf Stacii Samidin. In de docuserie IDENTITY gaan drie jonge Rotterdammers - Selim Barraho, Darleen Lopes en André Marques - op zoek naar hun eigen identiteit. In hoeverre bepaalt je afkomst wie je bent? Tijdens deze première-avond worden niet alleen de drie docu’s vertoond, maar gaan de makers ook met het publiek, de geportretteerden, deskundigen en ondeskundigen op zoek naar wat bepaalt wie je bent en wat wij in Nederland met elkaar gemeenschappelijk hebben.

Deze avond wordt georganiseerd in samenwerking met AWAKE

Programma

▔▔▔

19:30 deuren open

20:00 aanvang

22:00 einde

𝗪aar

▔▔▔▔

MONO

Vijverhofstraat 15

Doors open at 16.00

𝗜𝗻𝗳𝗼

▔▔▔

Free event

ROSE stories

ROSE stories gelooft in de kracht van verhalen. We zijn een stichting waar verhalen uit verschillende culturen een vorm vinden. Door ze om te zetten naar concrete projecten en producten, maken we deze verhalen deelbaar. Samen met de makers zorgen we ervoor dat de projecten een economisch succes worden en tegelijkertijd bijdragen aan een mooiere samenleving.

IDENTITY (Rotterdam) is mede mogelijk gemaakt door Democratie & Media, Fonds ZOZ, CBK en Stimuleringsfonds voor de Journalistiek

Share with friends

Date and Time

Location

MONO

15 Vijverhofstraat

3032 SB Rotterdam

Netherlands

View Map

Save This Event

Event Saved