Free

Pre-release Ixalan

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Östra Piren

Biblioteksgatan 7

374 35 Karlshamn

Sweden

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

I århundraden har den vilda djungeln i Ixalan gömt en åtråvärd hemlighet: Orazca, staden av guld. Ingen hemlighet förblir oupptäckt och ingen skatt kan bli tagen utan strid. Sätt segel! Sadla en dinosaur! Kämpa mot dina rivaler! Bege dig på en resa för att lägga beslag på planets största skatt!

Ixalan är den senaste expansionen till kortspelet Magic the Gathering och släpps den 29 september. En hel vecka innan har du chans att testa de nya korten under en heldag på Östra Piren. Under Samspel Open håller vi vår största prerelease hittills!

Under evenemanget köper du ett kit med 6 st. rykande färska boosters och bygger din egen lek. Under dagen har du sedan möjlighet att spela upp till 5 rundor! Du behöver inte köpa biljett på förhand, men vi garanterar bara plats till de som bokat och bekräftat sin beställning.

För att delta behöver du ha ett DCI-nummer. Du kan skaffa ett här eller på Brädspelskaféet i Karlshamn.

Evenemanget hålls kostnadsfritt tack vare alla våra föreningsmedlemmar. Se till att vi kan hålla fler evenemang genom att bli medlem redan idag. Läs mer och bli medlem på www.samspel.nu.

Share with friends

Date and Time

Location

Östra Piren

Biblioteksgatan 7

374 35 Karlshamn

Sweden

View Map

Save This Event

Event Saved