Gratis

Power Academy Snap Core First - Steg 2 - Gävle

Event-information

Dela med dig av detta event

Tid

Plats

Plats

Hjälpmedel SAM

Lokal: Konferensrummet

Johanneslötsvägen 22

806 28 Gävle

Sweden

Se karta

Event description

Beskrivning

Välkomna till Power Academy Snap Core First, steg 2.

I denna påbyggnadskurs lär vi oss mer om organisationen bakom siduppsättningen Core First och hur du kommer igång. Med hjälp av den kostnadsfria hjälpappen Pathways leder vår utbildare och logoped Anna Fransson er till kunskap om när egenanpassat vokabulär behövs, vart du ska placera det, och hur!

Snap + Core First är ett robust evidensbaserat vokabulär, främst tillverkat för symbolanvändaren, med ett svenskt anpassat ordförråd på minst 7000 ord. Detta gör att organisationen är av yttersta vikt för att användaren ska lyckas i sin kommunikationsresa och för att omgivningen ska kunna skapa en positiv kommunikationsmiljö, vilket är ett av tre ’Top Tips’ i Pathways för att lyckas med implementering av alternativ och kompletterande kommunikation (AKK).

Kommunikationspartners behöver verktyg för att kunna stötta användaren på bästa sätt. I denna kurs fyller vi på er verktygslåda för att just den eller de ni tänker på ska lyckas i sin resa mot utveckling, delaktighet och läs- och skrivkunnighet.

Inga förkunskaper krävs, kursen lämpar sig dock bäst för personer som har gått Power Academy steg 1.

Vi bjuder på kaffe/te och fikabröd under eftermiddagen.

Kursen är kostnadsfri men om man uteblir utan att avanmäla sig minst 12 timmar innan kurstillfället utan att ha giltig anledning som tex sjukdom/olycksfall debiteras man 500 sek då vi har kostnader per deltagare. Avanmälan helst via Eventbrite eller via ett mejl till catarina.svantesson@tobiidynavox.com.

Dela det här eventet med dina vänner

Tid

Plats

Hjälpmedel SAM

Lokal: Konferensrummet

Johanneslötsvägen 22

806 28 Gävle

Sweden

Se karta

Spara detta event

Event Saved