Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Faculty of Economics, Osijek

7 Trg Ljudevita Gaja

31000 Osijek

Croatia

View Map

Event description

Description

Vrsta događaja: Mrežni nomadizam

Predviđeno trajanje događaja: 80 minuta

Mjesto događaja: Dvorana 12

Izlagač: Ana Zrnić

Suradnici na događaju: Ivona Martinović, Josipa Mijoč

Opis događaja: Izgrađivanje video materijala prema pravilima komuniciranja na mreži podrazumijeva i pravila vezana uz postavljanje video materijala na mreže. Radionicom će se pokazati pravila koja vrijede u oglašavanju video sadržaja na različitim mrežama (facebook, youtube, vimeo, youku), komuniciranje s ciljanom publikom, ali i zaštiti autorskih prava (impressum, ISBN).

Sektor kreativne industrije: Mediji – TV, radio, tiskani mediji i elektronički medij, Oglašavanje i tržišne komunikacije

Programski sadržaj namijenjen je: Svim zainteresiranim posjetiteljima

Životopis:

Ana Zrnić, Znanstvenica je na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. Predsjednicom je Instituta Andizet od 2018. godine. Zbog doprinosa Kreativnoj riznici dobitnicom je Dekanove nagrade (2014./2015.) te Državne nagrade za znanost za 2016. godinu. Voditeljicom je multimedijskih projekata Instituta Andizet te asistentica režije Heppeninga Vilijun. Posjeduje razvijene vještine komuniciranja s javnošću i financijskog upravljanja kulturnim projektima.

Životopis suradnika:

Josipa Mijoč, znanstvenica je, producentica i teoretičarka kulture. Na Ekonomskom fakultetu u Osijeku sudjeluje u izvođenju nastave na većem broju kolegija. Višegodišnja je predsjednica Instituta Andizet u okviru kojeg je pokrenula i vodila veći broj projekata među kojima se ističe Kreativna riznica. Producenticom je multimedijskih projekata usmjerenih na ostvarivanje inovativnih umjetničkih praksa temeljenih na kulturnoj baštini. Istraživački rad usmjerava na znanstvena istraživanja korisna akademskoj zajednici i dionicima kreativne industrije. Državnom nagradom za znanost nagrađena je 2017. godine.

Ivona Martinović, studentica je 2. godine diplomskog studija smjera Poduzetnički menadžment i poduzetništvo na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. Aktivan je član udruge Andizet - Institut za znanstvena i umjetnička istraživanja u kreativnoj industriji. Zbog doprinosa Kreativnoj riznici dobitnicom je Dekanove nagrade (2014./2015.). Posjeduje vještine komuniciranja s javnošću te je predsjednica komunikacijskog odbora ovogodišnje Kreativne riznice.

Sponzor događaja: Merlon

Date and Time

Location

Faculty of Economics, Osijek

7 Trg Ljudevita Gaja

31000 Osijek

Croatia

View Map

Save This Event

Event Saved