Skip Main Navigation
Page Content
This event has ended

Save This Event

Event Saved

Pospeševalnik Wayra na obisku

silicon gardens

Thursday, February 13, 2014 from 7:30 PM to 10:30 PM (CET)

Ticket Information

Ticket Type Remaining Sales End Price Fee Quantity
meceni, investitorji, računovodje 10 Tickets Ended $50.00 $3.74
podjetnice, podjetniki, startupi 9 Tickets Ended $10.00 $1.54
subvencionirana karta iz sredstev zbranih na preteklih srečanjih Sold Out Ended Free $0.00

Share Pospeševalnik Wayra na obisku

Event Details

Vabljen/a na neformalno druženje mladih podjetnikov, s posebnimi gosti iz anglije - novinarjem, podjetnikom in vlagateljem. 

Na dogodku bo Andraž Tori (Zemanta) vodil pogovor o zakulisju akceleratorjev in njihovi percepciji mladih neizkušenih podjetij. 

Pozor:

  • registracija obvezna
  • kotizacija zaželena 
  • dogodek je prostovoljno organiziran, z zbranimi sredstvi pa si zagotovimo prostor za druženje in nekaj konzumacije. 
  • s plačilom karte pomagaš podjetnikom, ki si sicer ne bi mogli privoščiti udeležbe, če slučajne kaj ostane se podari projektom, ki v Sloveniji pomagajo razvijat podjetniški ekosistem, kot so na primer Rails Girls ali Coder Dojo.

Gostje so v ljubljani na povabilo startup.si in tp-lj, vljudno vabljeni tudi na dnevni (brezplačen) dogodek, ki bo ob 16.00 v Tehnološkem parku Ljubljana: Start:up Slovenia


James Hurley (VB) je svobodni pisatelj, urednik in novinar, specializiran za področje poslovanja, financ, podjetništva, start-upov in MSP. Poslovno sodeluje s številnimi evropskimi in svetovnimi organizacijam, med drugimi tudi z Telegraph Media Group v RBS, 3beards, Market Invoice in Crowdfunding Association UK. Leta 2012 je prejel nagrado »Entreprise Journalist of the Year«.

 
Benjamin Southworth (VB) je bil eden od "originalnih" 3beards. Ustanovil je Lean Capital, svetuje Cityju meets Tech, je član upravnega odbora v Awesome Foundation in odbora v Greater London Authority LEP, ter hkrati pobudnik večjega števila start-up idej. Trenutno uresničuje najnovejšo idejo o brezplačni šoli v vzhodnem Londonu. Svetuje 3beards kako ostati sproščen, biti epski samorog in kako zagotoviti, da se poslovne odločitve sprejemajo s srcem in ne z mislimi na profit.

Lenka Kucerova (CZ) v Wayra CEE pospeševalniku svetuje start-up podjetnikom pri razvoju njihovega poslovanja. Njen življenjski nazor in strast je biti obkrožena z navdihujočimi in motiviranimi ljudmi, ki so si zadali nalogo izboljšati svet. To je tudi razlog, da se posveča delu s start-up podjetniki. Obvešča, povezuje, svetuje, organizira, spodbuja in po svojih najboljših močeh nudi pomoč mladim podjetjem pri uresničevanju njihovih vizij in sanj.
Matija Hiti (SLO)  je soustanovitelj start-upa JollyDeck, ki je bil leta 2013 sprejet Wayra UK pospeševalnik. JollyDeck je popolna platforma za e-učenje, ki omogoča hitro usposabljanje zaposlenih. Rešitev temelji na uporabi elementov računalniških iger in družabnih omrežij, ki učenje spremeni v zabavo. JollyDeck rešitev odlikuje njena dostopnost, saj se lahko uporablja kjerkoli in kadarkoli – na poti v službo, v času odmora, doma na kavču…


Dogodek je v organizaciji startup.si, tp-lj in neformalne skupnosti silicon gardens.

Have questions about Pospeševalnik Wayra na obisku? Contact silicon gardens

When & Where


klub daktari
krekov trg 7
1000 ljubljana
Slovenia

Thursday, February 13, 2014 from 7:30 PM to 10:30 PM (CET)


  Add to my calendar

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.