Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Faculty of Economics, Osijek

7 Trg Ljudevita Gaja

31000 Osijek

Croatia

View Map

Event description

Description

Vrsta događaja: Koncert

Predviđeno trajanje događaja: 45 minuta

Mjesto događaja: Aula glagoljice

Izlagač: Josipa Erhardt

Suradnici na događaju: Andreja Vrekalić

Opis događaja: Uz stručno vodstvo naše muzikologinje prošetajte kroz povijest, opustite se uz kraljevske zvuke orkestra, uživajte u poznatim melodijama skladateljskih velikana i umrežite svoj mozak uz "PODNEVNI INTERMEZZO ".

Sektor kreativne industrije: Glazba

Programski sadržaj namijenjen je: Svim zainteresiranim posjetiteljima

Životopis:

Josipa Erhardt (Osijek, 1976.) je završila studij violine na Muzičkoj akademiji u Zagrebu i time stekla naziv magistra muzike, Nakon studija vraća se u Osijek gdje počinje raditi kao nastavnica violine i dirigentica/voditeljica osnovnoškolskog i srednjoškolskog gudačkog orkestra na Gudačkom odjelu u Glazbenoj školi Franje Kuhača Osijek u Osijeku, koju je i sama pohađala. Od 2016. godine animira i vodi crkveni zbor mladih u Konkatedrali.

Životopis suradnika:

Andreja Vrekalić (Virovitica, 1990.) je završila studij muzikologije (etnomuzikologiju) na Odsjeku za muzikologiju Muzičke akademije Sveučilišta u Zagrebu i time stekla naziv magistra muzikologije. Zaposlena je kao nastavnica muzikoloških predmeta u Glazbenoj školi Franje Kuhača Osijek u Osijeku koju je, uz Isusovačku klasičnu gimnaziju s pravom javnosti u Osijeku, i sama pohađala. Doktorantica je interdisciplinarnoga sveučilišnoga studija kulturologije na Doktorskoj školi Sveučilišta J.J. Strossmayera u Osijeku. Od 2017. godine u naslovnom zvanju asistentice na Odsjeku za glazbenu umjetnost Umjetničke akademije u Osijeku.

Sponzor događaja: Jadransko osiguranje d.d.

Date and Time

Location

Faculty of Economics, Osijek

7 Trg Ljudevita Gaja

31000 Osijek

Croatia

View Map

Save This Event

Event Saved