€3.70

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

H.F Witte

4 Henri Dunantplein

3731 CL De Bilt

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refund Policy

No Refunds

Event description

Description

Worldful World of Pin Trading & Vid's Pick Up's organiseren als eerste organisatoren in Midden-Nederland een Pin Trading Day.


Bij ons is iedereen welkom!

Van jong tot oud, iedereen is welkom tijdens deze dag waarop wij samen komen om pins en andere merchandise te ruilen/verkopen. Mindervalide of slecht ter been? Blijf lezen.


Wat mag er geruild/verkocht worden?

Bij ons mogen pins van alles soorten en maten verhandeld of geruild worden (Disney, Efteling, Fantasy, Universal, SeaWorld, noem maar op!). Daarnaast mogen ook andere typen merchandise (denk aan beelden, bakspullen, knuffels, boeken etc.) verhandeld of geruild worden tijdens dit evenement.


Waar kan ik de locatie vinden en hoe kom ik er?

Adres: 4 Henri Dunantplein, de Bilt

De locatie ligt in de provincie Utrecht en is makkelijk te bereiken met de auto of OV. De locatie beschikt over 200 gratis parkeerplekken en met bus 77, vanaf Utrecht Centraal, is het maar maximaal 5 minuten lopen vanaf de halte naar de locatie.


Mindervalide of slecht ter been? Ook dat is geen probleem!

Het gebouw is uitgerust met een zeer modern invalidetoilet en de zaal is rolstoeltoegankelijk. Wij zorgen ervoor dat er genoeg ruimte is tussen de tafels zodat jij met je rolstoel er tussendoor kunt. Tevens zullen wij ervoor zorgen dat er stoelen aanwezig zijn voor als je even een rust moment nodig hebt in de zaal.


Wat kan ik van deze dag verwachten?

Tijdens deze dag organiseren wij verschillende activiteiten, waaraan je gratis kunt deelnemen, mits je een entree ticket hebt gekocht. Daarnaast staat het je vrij om met andere gasten te ruilen, te kopen of te verkopen.


Wij hebben verschillende workshops tijdens deze dag:

- Pin Trading voor beginners: leer alles over verschillende typen pins, waar je jouw pins kunt halen, hoe je de waarde van pins bepaald, hoe kun je jouw collectie opbergen en wat zijn nou eigenlijk scrappers?

- Een naar keuze gekozen workshop door de leden van de facebook group: Wonderful World of Pin Trading


Tevens hebben wij deze dag:

- Een Open Edition Pin ruilbord van wel 1,60 hoog, volledig gevuld met pins!

- Test jouw kennis met onze Disney quiz, waarbij leuke prijzen te winnen zijn

- Een pin loterij

- Een speciale kids corner! Kinderen kunnen hier naar volle lust kleuren en tekenen.

- Een Kids inkleurwedstrijd waarbij leuke prijzen te winnen zijn


Hoe kan ik een tafel huren?

Heb je een tafel nodig om jouw ruil-/verkoopwaar op uit te kunnen stallen? Neem dan contact met ons op via Facebook of Twitter. Onze info vindt je onderaan in deze beschrijving onder het kopje 'Contact'. Tafel reserveringen kunnen niet geannuleert worden als deze reeds betaald zijn.

Voor het huren van een tafel heb je een geldig entree ticket nodig.


Waarom duurt het evenement maar 4 uur?

Helaas zijn geschikte locaties voor pin trading evenementen in Utrecht zeer duur, om de kosten te drukken hebben wij de zaal maar voor een dagdeel afgehuurd. In het geval dat er 300 tickets (of meer) worden verkocht dan wordt het evenement verlengt en zullen wij dit evenement laten plaats vinden van 10:00 tot 17:00.


Korte FAQ

Wat gebeurt er als het evenement geannuleerd wordt?

Mocht er om wat voor reden dan ook het evenement niet doorgaan dan laten wij dit tijdig weten en krijg je van ons je geld terug.


Ik heb een ticket gekocht maar kan helaas niet komen, wat nu?

Helaas kunnen wij jouw geld niet terug geven, echter is het ticket wel overdraagbaar. Geef je ticket gerust door aan een vriend(in) of familielid. Maar contacteer ons wel even via Facebook of Twitter, dan veranderen wij de naam van de persoon op de ticket.


Contact

Het kan natuurlijk dat je vragen hebt en die beantwoorden wij graag. Je kunt ons vinden op facebook. Je hoeft ons alleen maar een berichtje te sturen en wij zullen ervoor zorgen dat je zo snel mogelijk antwoord krijgt. Tevens gaat het verhuren van de tafels via de Facebook evenementen pagina.


Voor vragen contacteer ons via de Facebook groep Worderful World of Pin Trading, via de Facebook evenementen pagina of direct via Cindy Jong. Voor het huren van een tafel contacteer ons via de Facebook evenementen pagina.


Wonderful World of Pin Trading: www.facebook.com/groups/330255220781663/?ref=br_rs

Evenementen pagina: www.facebook.com/events/185363378850121/

Cindy Jong: www.facebook.com/vid.drawingsShare with friends

Date and Time

Location

H.F Witte

4 Henri Dunantplein

3731 CL De Bilt

Netherlands

View Map

Refund Policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved