Free

Persuasive Technology: Skab innovative brugeroplevelser der ændrer adfærd

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Syndikatet

Møllegade 11A

9000 Aalborg

Denmark

View Map

Event description

Description

Ideaal og Specifii inviterer dig til meetup om Persuasive Technology i hjertet af Aalborg hos co-working space Syndikatet.


Key take aways

- Få en forståelse for persuasive technology

- Få strategier med hjem til at skabe innovativ UX og ændre (digital) adfærd. Strategierne er fra psykologien, neurovidenskaben og retorikken.

- Få en overraskelse


Der vil være te, kaffe og vand.


Tilmelding

Tilmelding koster 0 kr.:)

Kan du ikke deltage alligevel, så husk at afmelde dig igen --> skriv til anne@specifii.dk


Dette meetup henvender sig til

UX designere, UX researchers, Interaction designere, UI designere, Gamification specialister, digitale rebeller og lignende.


Om oplægsholderen

Anne-Kathrine Kjær Christensen

Anne-Kathrine har en kandidat fra elitestudiet persuasive design fra Aalborg Universitet fra 2008 og har arbejdet for både et konsulentfirma samt private og offentlige virksomheder. De sidste 3 har hun har været Customer Experience Konsulent i sit eget firma Specifii.

Hun har arbejdet med kunder som Dating.dk, Telenor, DFDS. Sidstnævnte via WeKnowPeople. Derudover holder hun en del talks om Persuasive Technology samt udbyder workshops for UX'ere, hvor deltagerne hands on kan arbejde med strategier fra psykologien, retorikken og neurovidenskaben til at ændre adfærd og skabe innovative løsninger.

Læs mere om Anne-Kathrine på LinkedIn

Læs mere om Anne-Kathrines næste workshop hvor Zendesk er keynote


Om Ideaal

Ideaal er et bureau, der tilbyder design, innovationsworkshops, research og koncepter og realisering. Ideeal holder til hos Syndikatet, hvor dette meetup foregår.

Læs mere om Ideaal


Om location - Syndikatet

Dette meetup foregår hos Syndikatet i centrum af Aalborg.

Syndikatet er et co-working space beliggende i Møllegade, centralt placeret i hjertet af Aalborg. De har 20 kontorpladser i et åbent miljø og har ca. 500 m2 til rådighed. De tilbyder bl.a. postmodtagelse, mødefaciliteter, parkadgang, kantine, skype-room og fælles loungeområder samt en bred vifte af serviceydelser. Atmosfæren i Syndikatet afspejler beboerne, som består af professionelle, kreative mennesker. De mange fagligheder under samme tag gør, at de kan drage fordele af hinandens kompetencer og netværk og derved kan opnå synergier på tværs af virksomheder.

Læs mere om Syndikatet

Share with friends

Date and Time

Location

Syndikatet

Møllegade 11A

9000 Aalborg

Denmark

View Map

Save This Event

Event Saved