Free

PERSONAL COACHING ONLINE MARKETING

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Shah Alam

No.38 Jalan Jambu Batu 4/3D Seksyen 4

Shah Alam, Selangor 40000

Malaysia

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

AWAS! Rahsia ini bakal menyebabkan bisnes anda akan diGEGARkan oleh 90% pengguna internet dunia..

Di atas permintaan ramai, i'm back back with NEW LOOK! Of course, LATEST MODULE, LATEST STRATEGY & LATEST RESEARCH yg bakal buatkan bisnes anda berada di HIGHEST LEVEL compare dgn competitor anda!

.. Baru nak berehat, tapi ramai yg minta "Arif! Ajarlah kitorang... Kitorang pun nak jadi macam kau ada result! At least, tahulah true target audience n boleh repeat stock!", "Arif! Kau buatlah 1 sesi personal coaching. Boleh guide aku macam mana nak buat online ni!". Tak apalah, Arif cancel kan hasrat utk berehat semata nak lihat result korang lepas ni. Bukannya tak confident pd diri sendiri, tapi takut korang yg tak confident asyik buat kerja tuhan je... "Kalau tak jadi macam mana?", "Boleh ke dgn teknik ni?". Hmm... Macam manalah nak ada result macam tu. Buat pun tak lagi, dah banyak pertanyaan.

So, boleh janji dgn Arif tak? Jangan buat kerja tuhan? Kalau berani, kita proceed... Tak berani, jangan proceed!

Amacam??

Kali ni Arif nak buat perkongsian yg PLG OUTSTANDING, PLG PROVEN RESULT dan PLG HARDCORE..InsyaAllah, lebih LUAR BIASA dan “GANGSTER berbanding student Arif sebelum ni! Ada lebih dr 7 PROVEN Teknik Online Marketing yg akan dikongsikan yg pernah menghuru-harakan FB Pages Arifuddin Kasim. Sales2 biasa, jd luarbiasa dlm masa 1 bulan, dan banyak lagi perkara “MAGIS” akan berlaku selepas anda baca AYAT TERAKHIR yg Arifuddin Kasim tulis ni..

“PERSONAL COACHING ONLINE MARKETING? WOW! COACHING PLG MOST-WANTED NI!”


MODULE 01 -

Waktu Sesuai Onlinekan Bisnes Anda


MODULE 02 -

13 Kesilapan


MODULE 03 -

Facebook Ads


MODULE 04 -

Kenal Pasti Brand Anda


MODULE 05 -

Marketing Intelligence


MODULE 06 -

Design Positioning Bisnes Anda Di FB


MODULE 07 -

Teknik Mempengaruhi Pelanggan


MODULE 08 -

Kenal Pasti Siapa Bakal Pelanggan Anda


MODULE 09 -

Pasarkan Produk Dengan Menjual Kempen


InsyaAllah.. ada banyak lagi ilmu-ilmu baru yang akan dikongsikan utk anda!


Dah bersedia ke tu nak huru-harakan bisnes korang?!

Share with friends

Date and Time

Location

Shah Alam

No.38 Jalan Jambu Batu 4/3D Seksyen 4

Shah Alam, Selangor 40000

Malaysia

View Map

Save This Event

Event Saved