€20

Pelgrimstocht: Via Scaldea Gavere-Oudenaarde|17km

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Gavere Station

1 Prosper Heyse straat

9890 Gavere-Asper

Belgium

View Map

Refund Policy

Refund Policy

No Refunds

Event description
Trek die wandelschoenen aan!

About this Event

Trek die wandelschoenen aan! Onze ontmoetingsplaats is het station van Gavere-Asper. Goed te bereiken met de trein uit Gent (15 min) . We sporen vanuit Oudenaarde ook weer terug naar Gent.

We volgen verder het Jaagpad en genieten van de prachtige uitzichten over de Schelde. Tussen Nederename en Nederzwalm ligt een natuurgebied in de Scheldevallei met een prachtig gevarieerd landschap. Met een beetje geluk zien we zelfs de koniks. De konik is van oorsprong een in Polen in het wild of halfwild gehouden paardenras dat klein van stuk en heel sober is. We wandelen langs de Rijtmeersen, een prachtig natuurgebied, en komen daarna langs het fantastische archeologisch park van Ename. We wandelen verder richting het centrum van Ename naar de Sint-Laurentiuskerk en vergeten natuurlijk niet een Ename biertje te proeven! Nu zijn we vlakbij Oudenaarde, waar we in de noordkapel van de Sint-Walburgakerk een afbeelding zien van Jakobus de Meerdere.

Gedurende deze dagwandeling respecteren we de Corona-maatregelen.Tijdens het wandelen en op de andere momenten nemen wij de 1,5 meter afstandsregel in acht.Aan de deelnemers zal voor deze wandeling en tijdens de wandeling de meest recente maatregelen worden gecommuniceerd en van elk van de deelnemers wordt verwacht dat hij/zij zich hieraan houdt.

Share with friends

Date and Time

Location

Gavere Station

1 Prosper Heyse straat

9890 Gavere-Asper

Belgium

View Map

Refund Policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved