Free

Peer2Peer möte om EU-projekt

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Mejeriet

64 Stora Södergatan

222 23 Centrala staden

Sweden

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Den 3 oktober bjuder IRO på nytt in till ett informellt P2P möte för alla skånska aktörer som är intresserade av och involverade i EU-projekt. Funderar du på hur andra gått till väga? Är du nyfiken på hur man driver EU-projekt, hur man finansierar och strukturerar dem? Har du frågor kring partnerskap, rapportering och administration?

Under en eftermiddag vill vi bjuda in dig med erfarenhet av att driva och/eller delta i EU-projekt, dig som förbereder en ansökan, och dig som siktar på att utveckla framtida projekt, till en informell diskussion. Det är ett gyllene tillfälle att ställa frågor, stora som små, konkreta som abstrakta, och få svar och tips från kollegor.


Peer2Peer mötet är inte programspecifikt, projekten kan vara del av Kreativa Europa, Erasmus+, Interreg eller andra program. Det viktiga är att dela med sig av sina kunskaper, sina bästa tips, sina idéer och råd.

IRO finns till hands för att svara på formella frågor och ge råd och tips om hur du går vidare med dina idéer och ambitioner. Och så bjuder vi på lite gott också! Lunch serveras från kl.11.30. Programmet börjar kl.13.

Varmt välkommen!

Share with friends

Date and Time

Location

Mejeriet

64 Stora Södergatan

222 23 Centrala staden

Sweden

View Map

Save This Event

Event Saved