Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Teekkaritalo

7 Kalervontie

90570 Oulu

Finland

View Map

Event description
Pohjoisen audiovisuaaliset ammattilaiset PAVA ry

About this Event

PAVA-GAALA 2019: SIDEKICK STORIES

Vuoden 2019 PAVA-gaalan teemana on sivuhenkilöt.

Mukana ovat niin Wilma Flintstone, Robin, Prinsessa Peach, Mr. Wilson, kuin moni muukin elokuvista, animaatioista, sarjoista ja peleistä tuttu hahmo. Muistetaanko heidät gaalan jälkeenkin sivuhenkilöinä?

PAVA-GAALAN OHJELMASSA PUHUJAVIERAITA, KYHÄELMIÄ JA SAUNA

Yksi illan kohokohdista on kansainvälisesti arvostetun pelikäsikirjoittaja Rob Morganin puheenvuoro immersiivisten VR/AR-narratiivien suunnittelusta. Lontoolainen Morgan on ollut mukana lukuisissa VR/AR-projekteissa, kuten toiminut pääkirjoittaja PS3:n AR-projekteissa ”Wonderbook: Book of Spells” ja ”Book of Potions”, jotka hän kirjoitti yhteistyössä J.K.Rowlingin kanssa.

Puhujavieraaksemme saapuu myös Resistance Gamesin pelisuunnittelija Antti Seppänen, joka kertoo videopeleistä tarinallisena kokemuksena sekä Ilmakitaransoiton MM-kisat järjestävän Airnest Productions Oy:n tuottaja Hanna Ikonen, joka jakaa tietoaan viihdebrändin kansainvälisestä lisenssiliiketoiminnasta.

Järjestyksessään kuudennessa PAVA-gaalassa valitaan tietysti myös odotettu Kyhäelmä-voittaja, jolle luovutetaan Taneli Rantakokon suunnittelema patsas, AV-tuotepalkintoja sekä aimo annos AV-alan ammattilaisten syvää kunnioitusta. Lue lisää Kyhäelmä-kilpailusta ja osallistu 15.10.2019 mennessä!

Illan juontaa valovoimainen, monipuoliset tilanteet hallitseva Pasi Pirttiaho ja musiikista vastaa DJ Bliniks, joka tanssittaa gaalavieraat pimenevään syysyöhön.

Lämmitämme illan aikana myös saunan ja tarjoamme pientä syötävää ja juotavaa.

VARAA LIPPUSI PIAN!

Pääsylippuja on rajoitetusti, joten ole nopea ja varaa paikkasi sunnuntaihin 13.10.2019 kello 23:00 mennessä!

PAVA-gaala on ikärajaltaan K-18 ja vain PAVA ry:n jäsenille. Tarvittaessa voit liittyä jäseneksi täällä. Pukukoodi on enemmän tai vähemmän Smart Casual.

TERVETULOA!

Mitä: PAVA-gaala 2019 - Sidekick Stories
Missä: Teekkaritalo, Kalervontie 7, Oulu
Milloin: perjantaina 18.10.2019 kello 17:00
Pukukoodi: Smart Casual
Ikäraja: K-18

Share with friends

Date and Time

Location

Teekkaritalo

7 Kalervontie

90570 Oulu

Finland

View Map

Save This Event

Event Saved