€45.04 – €57.56

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

De Nieuwe Banier

1 Banierstraat

3032 PA Rotterdam

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refund Policy

Refunds up to 7 days before event

Friends Who Are Going
Event description

Description

Voor de (hoog)gevoelige, creatieve vrouw en/of artiest die klaar is om in het licht te gaan staan.

Wat gebeurd als je in een veilige, liefdevolle ruimte zonder oordeel uitgenodigd en begeleid wordt om je stem te ontdekken en te laten horen, samen met andere gelijkgestemde vrouwen? Wat doet het met je om op het podium te staan, op JOUW podium? En wat doet het met je om vanuit de schaduw in het licht van de schijnwerpers te stappen? Wat in jou wil zo graag gezien en tot expressie gebracht worden?

In deze workshop begeleid ik jou bij het contact maken en tot expressie brengen van je ware, authentieke stem en (creatieve) kracht. We verwelkomen de artiest in jou.

Wat gaan we doen?

Na een kennismakingsronde maken we middels lichaams-, adem- en waarnemingsoefeningen contact met de omgeving van de theaterzaal, onszelf en ons hart. Vanuit dat contact heten we op speelse, liefdevolle manier onze stem welkom. Welke klanken willen zich ontplooien; welke klanken, melodien, misschien ook woorden stijgen op vanuit het hart? En hoe voelt het om jezelf dat te laten doen? Hierbij volgen wij ons lichaam, onze intuitie en nieuwsgierigheid. Laat jezelf raken en meenemen.

Verbonden met deze ervaring krijgt iedereen de ruimte om contact te maken met 'het podium', 'het staan in de schijnwerpers' en het 'jezelf laten zien'. Wat voel je? Wat zie je? Wat komt spontaan op en wil je laten zien en horen? Ik begeleid je hierbij heel intuitief. Misschien stel ik je vragen of moedig ik je aan om iets te doen. Je bent ook uitgenodigd om je eigen impulsen en nieuwsgierigheid te volgen. Wij als groep zijn liefdevolle getuigen van jouw ontdekkingsproces. Verwelkom de artiest in jou, verwelkom jezelf!

We ronden de avond af met een lied.

Na deze workshop weet je wat de Stem van jouw Hart is, voel je verbonden met jezelf en heb je iets ontdekt wat al lang erop wacht om door jou verder ontdekt te worden. Datgeen heeft te maken met jouw levensbestemming.

Klinkt dat spannend? Ja, dat is het ook! Maar je bent toch niet hier om in je veilige schulp te blijven? Tijd voor avontuur!

Ik kijk ernaar uit om je op deze bijzondere avond te verwelkomen!

LET OP: er zijn maar enkele plekken beschikbaar, dus meld je snel aan. VOL=VOL

Aanmelden kan tot 8 oktober! Na inschrijving ontvang je een Email met praktische informatie.

******************************************

Dat hebben eerdere deelnemers over de workshop gezegd:

"Stephanie is een fijne workshopleider. Ze is verbonden met zichzelf en daar was ik op zoek naar. Ik heb deze avond mijn hart weer gevoeld en een begin gemaakt bij het terugvinden van mijn echte Zelf en mijn innerlijk kunstenaarskind." (10 van 10 punten)
Ellen, Script- en Scenarioschrijfster

'Bijzondere avond. Mooie herinnering om mijn stem meer te gebruiken, met zingen en gewoon geluiden maken. Ik vond het heel bijzonder om te ervaren wat allemaal spontaan en creatief naar boven komt wanneer je de vrijheid, liefdevolle, veilige omgeving zonder oordeel of verwachting wordt gegeven." (10 van 10 punten)
S., Actrice

"I was confronted with a lot of fear to show myself, to make my voice being heard, let myself be seen. I could get a glimpse of how it is to loose this fear, how it feels to be able to express myself freely." (10 van 10 punten)
Anita, Architect and Visual Artist

Share with friends

Date and Time

Location

De Nieuwe Banier

1 Banierstraat

3032 PA Rotterdam

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refunds up to 7 days before event

Save This Event

Event Saved