Skip Main Navigation
Page Content

Spara detta event

Event Saved

Påbörja er kulturinventering med Culture Audit©

Great Place to Work Institute Sverige AB

Torsdag, april 25, 2019 från 13:00 till 16:30

Påbörja er kulturinventering med Culture Audit©

Registreringsinformation

Typ Sista beställningsdatum Antal
Culture Audit workshop apr. 24, 2019 Gratis  

Dela Påbörja er kulturinventering med Culture Audit©

Eventdetaljer

Inför årets ranking av Sveriges Bästa Arbetsplatser vill vi erbjuda våra kunder extra stöd i Culture Audit-processen och bjuder därför in till en halvdags workshop där vi tillsammans går igenom och diskuterar de olika frågeområdena i Culture Audit del 2.

Syftet är att skapa en gemensam förståelse för vad det är vi söker få svar på i denna kvalitativa del av undersökningen, som utgör en tredjedel av organisationens totala resultat i den slutliga poängen.

Datum: Torsdag 25 april 2019

Plats: Tornet i Linköping - Tornbyvägen 1 F i Linköping

Tid: Kl.13.00-16.30

Restriktioner

Workshopen vänder sig till våra kunder som registrerat sig till certifieringsprocessen och rankingen av Sveriges Bästa Arbetsplatser.

Max 2 platser per företag.

För frågor vänligen kontakta Linda Tallgren på 08-562 004 80 eller maila linda.tallgren@greatplacetowork.com

 

Great Place to Work önskar er varmt välkomna!

 

Avbokningsvillkor:

Alla Great Place to Works kostnadsfria aktiviteter såsom frukost / lunch eller halvdags-seminarier kan avbokas fram till 24 timmar innan evenemanget äger rum. Om du inte närvara vid aktiviteten och inte har avbokat innan avsatt tid, kommer vi ta ut en ”no show” avgift på 495 kronor exklusive moms.

Vi förbehåller oss rätten att avboka ett program, kurs, seminarium, frukost eller liknande vid lågt antal deltagare.

Har du frågor angående Påbörja er kulturinventering med Culture Audit© ? Kontakta Great Place to Work Institute Sverige AB

Spara detta event

Event Saved

Tid & Plats


Great Place to Work
Tornbyvägen 1 F
Linköping
Sverige

Torsdag, april 25, 2019 från 13:00 till 16:30


  Lägg till i min kalender

Arrangör

Great Place to Work Institute Sverige AB

Great Place to Work® är ett undersöknings- och konsultföretag med huvudkontor i USA och med dotterbolag världen över. I dagsläget är vi etablerade i 55 länder med drygt 700 anställda. Vi har mer än 30 års erfarenhet av vad som utmärker en riktigt bra arbetsplats och vad som gör den till en av de allra bästa. I vårt arbete utvärderar vi organisationer för att ge dem ett mått på sin arbetsplatskultur och sin insats som arbetsgivare. Vi erbjuder utvärderings-, analys- och utvecklingstjänster som hjälper er att förstå hur förtroendet i organisationen ger en mätbar effekt på medarbetarengagemang, produktivitet och finansiella resultat. Årligen delar vi ut kvalitetsutmärkelsen "Sveriges Bästa Arbetsplatser " som baseras på organisationens resultat i vår medarbetarundersökning Trust Index© och vår kulturprofil Culture Audit©.

 

  Kontakta Arrangören

Interested in hosting your own event?

Join millions of people on Eventbrite.

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.