Otvoritev začasne razstave "Tradicionalna obrt"

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Župančičeva ulica 22

22 Župančičeva ulica

4000 Kranj

Slovenia

View Map

Event description

Description

Zadnje dva meseca je, v okviru projekta SPOT svetovanje Gorenjska, v prostorih coworking skupnosti Kovačnica rastla začasna razstava gorenjskega podjetništva »Tradicionalne obrti«, ki smo jo urejali ob podpori SPIRIT Slovenije, Javne agencije. Dne 17. 9. 2019 bo v Kovačnici potekala uradna otvoritev začasne razstave, in sicer ob 19.00 uri.

V Razstavnem prostoru Gorenjskega podjetništva tokrat posebno pozornost posvečamo tradicionalni obrti iz Gorenjske regije. Izdelki so rezultat znanja in izkušenj naših prednikov, lastne ustvarjalnosti mojstra rokodelca, iznajdljivosti in občutka za estetiko izdelovalca. Posebno vrednost imajo zato, ker kažejo lokalne značilnosti in ohranjajo identiteto okolja, v katerem nastajajo.

Začasno razstavo bomo otvorili 17. 9. 2019 ob 19.00 uri, kjer bo razstavljavce in ostale zbrane nagovoril direktor BSC Kranj, po nagovoru pa bo čas za druženje in pogostitev.

Lepo vabljeni.

Prijave kot vedno zbiramo do zapolnitve prosti mest, preko Eventrbrite-a.

Za več informacij nam lahko pišite na info@kovacnica.si ali pokličete 031 338 270.

Dogodek je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Date and Time

Location

Župančičeva ulica 22

22 Župančičeva ulica

4000 Kranj

Slovenia

View Map

Save This Event

Event Saved