kr0 – kr1,187.50

Oslo Business Expo 2018

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Oslo Kongressenter

Youngsgate 21

0181

Norway

View Map

Event description

Description

Delta på Oslo Business Expo?

På Oslo Business Expo vil du få tilgang til 3 konferansespor full av inspirasjon, praktiske råd og kunnskap om Lederskap, Markedsføring, Trender i Næringslivet, og e-handel.

Hovedsporet:

Digitalisering må til i alle næringer for å øke produktivitet og lønnsomhet. Frykt og skepsis preger nyhetsbildet når digitaliseringen diskuteres. Men ny teknologi, automatisering og kunstig intelligens spås spiser arbeidsplasser til frokost. Vi skal gi ledere i små og mellomstore bedrifter innblikk i hvordan de kan forberede seg til en ny digital hverdag.

Hovedsporet for deg som er leder i en etablert bedrift. Våre skreddersydde foredrag gir deg rådene for hvordan du tar i bruk ny teknologi for å forenkle driften, bygger gode nettverk, driver målrettet markedsføring.

du vil ha full tilgang til flere konferansespor, utstillingen, profesjonelle foredragsholdere fra første til siste sekund samt eventuelt en fantastisk lunsj og middag for de som ønsker litt ekstra nettverkingsmuligheter.

Konferansen dekker temaer innen:

- Teknologitrender og lederskap

- Kunstig intelligens og automatisering

- E-handel og logistikk

- Markedsføring


Startup sporet

Startup sporet er en videreføring av det som tidligere var Gründermessen, og her har vi samlet et knippe gode foredragsholdere som hjelper deg i oppstarten og de første årene på vei mot vekst. Målet her er å gi deg en dytt i riktig retning og er tilpasset for deg som er i oppstart eller i de første 3 års drift.


Nyttige workshops og seminarer

Foredrag er fint det, men i workshop og seminardelen av Stavanger Business Expo vil vi komme oss nærmere til håndfaste og praktiske ting du kan implementere med en gang i din bedrift.


En billett gir tilgang til alt, og det er valgfritt om du vil ha lunsj og middag for å få ekstra utbytte av nettverkingen på arrangementet.


Share with friends

Date and Time

Location

Oslo Kongressenter

Youngsgate 21

0181

Norway

View Map

Save This Event

Event Saved