Gratis

Event-information

Dela med dig av detta event

Tid

Plats

Plats

Kramer Electronics

Kottbygatan 7

4 tr

164 74 Kista

Sweden

Se karta

Event description

Beskrivning

Ta chansen att komma på Öppet hus!

Vi har nöjet att få bjuda in dig och dina kollegor till öppet hus den 19 september mellan kl 9-14:30.

Tillsammans med AVS, avtalsleverantör till din kommun, visar Kramer och Epson den senaste tekniken inom trådlös överföring och bildteknik. Ni får chansen att se, klämma och känna på de mest efterfrågade lösningarna för era konferensrum och klassrum och vi kommer vara på plats för frågor och idéer.

Var? Kramers kontor på Kottbygatan i Kista

Registrera er gärna så vi vet hur många som kommer.

Välkomna!

Om AVS

Du kan lita på AVS. Med drygt 30 års erfarenhet inom heltäckande ljud- och bildlösningar vet vi vad vi pratar om. Hos oss får du hjälp att välja enstaka produkter eller helhetslösningar bland det bästa inom ljud & bild. Med professionell installation, utbildning och service är du snart igång och kan dra nytta av alla fördelar med din lösning. Vi tar hand om det tekniska och låter dig fokusera på det som är viktigt för dig.

Om Epson
Epson är ett globalt ledande teknikföretag med ett sortiment som omfattar såväl bläckstråleskrivare och digitala utskriftssystem som 3LCD-projektorer, armbandsur och industrirobotar. Epson-koncernen har över 76 000 anställda i 87 företag världen över. Epson är stolt över sina bidrag till de samhällen där man är verksam och över sina kontinuerliga insatser för att minska miljöpåverkan.

Epson storsatsar på hållbarhet och möter kraven i TCO Certified på 45 av sina projektormodeller. TCO Certified är en världsledande hållbarhetscertifiering för IT-produkter. Certifierade produkter måste möta omfattande miljömässiga och sociala krav under hela livscykeln.

Om Kramer
Kramer levererar inte bara den senaste tekniken inom trådlös kommunikation utan också samarbetsfunktioner som t.ex ”view main display” vilket innebär att du kan se det som visas på huvudskärmen även på den egna skärmen för en bättre mötesupplevelse i klassrummet eller konferensrummet.

Vi arbetar med end-to-end-lösningar som kombinerar avancerad molnteknik, mjukvara och branschledande hårdvara för AV-lösningar. Du kan hitta Kramer i en mängd olika applikationer — från enklare konferensrum till komplexa integrerade system. Visionen är att med driv och nytänkande göra möten mellan människor till en upplevelse.

Dela det här eventet med dina vänner

Tid

Plats

Kramer Electronics

Kottbygatan 7

4 tr

164 74 Kista

Sweden

Se karta

Spara detta event

Event Saved