Free

Multiple Dates

Opleiding voor bewoners

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

WATT Factory

Vlasgaardstraat 52

9000 Gent

Belgium

View Map

Event description
Leer alles over het OpenMotics domoticasysteem, hoe en waarvoor u het kunt gebruiken en wat u er zoal mee kunt automatiseren in uw woning!

About this Event

Te veel verschillende afstandsbedieningen in huis? Nood aan één en hetzelfde platform om alle technieken in uw woning aan te sturen overal en altijd?

Ons platform maakt het mogelijk om jouw verlichting, verwarming, huishoudelijke apparaten, ventilatie, airco, zonwering, beveiligingssystemen… via drukknoppen, je smartphone, tablet of computer aan te sturen om het even waar en wanneer je dat wilt. Dit allemaal voor jouw comfort. Bovendien heb je ook de mogelijkheid energiezuiniger te leven door inkijk te krijgen in jouw verbruik en hier zelf op te anticiperen.

Op zoek naar een domoticasysteem dat ook nog eens makkelijk in gebruik is?

Je hoeft dan ook echt geen techneut te zijn om dit alles te kunnen aansturen. We hebben een heel gebruiksvriendelijke applicatie ontwikkeld waardoor iedereen in staat is om ons systeem te gebruiken en te configureren.

Op zoek naar een domoticasysteem dat je niet afhankelijk maakt van bepaalde merken en technologieën?

Dan ben je bij de juiste partner. OpenMotics biedt namelijk de mogelijkheid om met alle merken en technologieën te integreren als zij dit toestaan, wat ons vendorneutraal maakt.

Wil je dit bovendien allemaal voor een betaalbare prijs?

De tijden dat domotica enkel en alleen met luxe werd geassocieerd, zijn voorbijgestreefd. De missie van OpenMotics bestaat er dan ook in om slimmegebouwentechnologie binnen ieders bereik te brengen.

Share with friends

Location

WATT Factory

Vlasgaardstraat 52

9000 Gent

Belgium

View Map

Save This Event

Event Saved