Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Campus Woudhuis

Het Woldhuis 13

7325 WN Apeldoorn

Netherlands

View Map

Event description
Vrijdagmiddag 20 september vieren we de start van Campus Woudhuis met een openingsfestival in het hart van Landgoed Woudhuis.

About this Event

Vrijdag 20 september is het zo ver! Dan vieren we de start van Campus Woudhuis. Dat doen we met een openingsfestival in het hart van het landgoed: in en om het IVN-Woldhuis en de boerderij, onze thuisbasis.

Mini-congres inclusief werken In de middag organiseren we een mini-congres over inclusief werken en sociaal ondernemen in het groen met interessante gastsprekers. Ook laten we samen met onze medewerkers zien waar de campus voor staat en wat onze plannen voor de toekomst zijn. Het congres gaat aan het eind van de middag over in een festival met hapjes, drankjes, livemuziek en natuuractiviteiten. Het mini-congres start rond 13.00 uur. Het festival eindigt in de vroege avond.

Je bent van harte uitgenodigd voor dit openingsfestival, samen met onze medewerkers, de initiatiefnemers van de campus [IVN, Natuurmonumenten, ’s Heeren Loo en De Onderwijsspecialisten], de ondernemers in ons werkgeversnetwerk, de partners in het kennisplatform, onze buurtbewoners op het landgoed, de bewoners van Apeldoorn en andere geïnteresseerden.

De campus heet graag veel mensen welkom. Daarom vragen we misschien een kleine bijdrage voor het festival.

Wil je op de hoogte blijven van de campus? Bezoek dan onze website en schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Graag tot ziens op het Woudhuis!

Share with friends

Date and Time

Location

Campus Woudhuis

Het Woldhuis 13

7325 WN Apeldoorn

Netherlands

View Map

Save This Event

Event Saved