Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Fysiotherapie Zevenhuizen Nancy van der Hoek

42 Nijverheidscentrum

2761 JP Zevenhuizen

Netherlands

View Map

Event description

Description

MAAK KENNIS MET ONZE WERKWIJZE VAN POSITIEVE GEZONDHEID

Jouw lichaam heeft altijd het beste met je voor! Leer weer te luisteren naar het fluisteren van je lijf, zodat het niet zo hoeft te schreeuwen. Deze dag gaat over het ontdekken van je eigen kracht en mogelijkheden om gezond te worden en te blijven.

Bij Nancy van der Hoek | Body, Mind & Being worden lichamelijk ongemakken niet alleen vanuit de klacht zelf bekeken. ‘Lichamelijk ongemak is een uitnodiging tot inzicht, groei en ontwikkeling van lichaam, energie en geest’, aldus Nancy van der Hoek. ‘Wij denken vanuit positieve gezondheid’.

Op zondag 26 april van 11.00 – 17.00 uur staan de deuren van ons centrum aan het Nijverheidscentrum 42 in Zevenhuizen wagenwijd open voor iedereen die kennis wil maken met dit gedachtengoed. Anders dan bij andere sport- en bewegingscentra gaat het hier niet om kilo’s verliezen of spieren kweken, maar om voelen waar de ‘echte’ essentie voor je in zit.

Tussen 11.00 – 17.00 uur kun je binnenlopen wanneer het je uitkomt. Op de website www.nancyvanderhoek.nl/opendag vind je het complete programma en de tijden van de workshops.

Share with friends

Date and Time

Location

Fysiotherapie Zevenhuizen Nancy van der Hoek

42 Nijverheidscentrum

2761 JP Zevenhuizen

Netherlands

View Map

Save This Event

Event Saved