Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Patent Budapest

Csalogány utca 55. VI. emelet 5.ajtó KAPUCSENGŐ: 5(Patent Budapest)

1027 budapest

Hungary

View Map

Event description

Description

Jelenleg: 8 szabad hely


KATTINTS A ZÖLD (REGISTER) GOMBRA ÉS VÁLASZD KI AZ IDŐPONTODAT!


TALÁLKOZZUNK, GYERE EL EGY COACHING ÜLÉSRE!

Hogyan szegezd tekintetedet tudatosan befelé, feltérképezve erőforrásaidat? Hogyan találhatsz rájuk, és hogy szabadíthatod fel ezeket? Hogyan légy Te magad a változás, amit az életedben látni szeretnél?

Egy coaching folyamat pont erről szól: önismeret, tudatosítás, új nézőpontok feltérképezése, a belső erőforrások felszabadítása. Eszközök gyűjtése a problémáiddal való megkűzdéshez.
Egy konstruktív folyamat, aminek a végén a kitűzött célod áll.Támogatást és kereteket kapsz hozzá, hogy biztosan haladhass felé.

Szoktad azt érezni, hogy:

  • Káosz van!!Olyan jól esne (cenzúra nélkül) kimondani, és ezzel helyretenni, rendszerezni a fejemben a gondolatokat,felszabadulni, fellélegezni!

  • Olyan sokat segítene, ha végre egy új nézőpontból tudnék a problémámra nézni...csak körbe körbe forognának a gondolataim. Iszonyú fárasztó és megterhelő.

  • Egyáltalán mi a f**e bajom van??Mi nem jó?? Csak azt érzem, hogy nem vagyok jól a bőrömben. Minden nap magadban érzek egy feszültséget, bizonytalanságot, nem tudod jó helyen vagyok-e, jó irányba haladok-e, min kéne változtatnom, na és hogyan??

  • Azt hiszem, tudom mi bajom van.. de azt nem, hogy birkózzak meg vele. Nehéz élethelyzetbe kerültem, félek a változástól, az újtól, na meg attól amit el kell engednem, hátra kell hagynom...Olyan nehéz mindig felállni és tovább menni. Annyira elfáradtam..bármit megadnék az új lendület érzéséért!!

  • Tele vagyok tervekkel, célokkal, de zsong a fejem.. nem látom, hogyan következnek a lépések egymás után, ezért mindig összegabalyodik a lábam és úgy érzem pofára esek. Sokat szorongok, mi lesz, hogy lesz, képes vagyok-e rá, elég jó vagyok-e, elérem-e a célom. Nehezen tudok jelen lenni, fókuszálni, és hatékonyan használni az energiáimat.

Life coachként nagyon sok különböző élethelyzettel és elakadással találkozom, a közös pontjuk egyfajta mozdulatlanság érzése, megrekedés egy élethelyzetben egy problémában, egy érzésben. Amiben segíteni tudok, az a NÉZŐPONTVÁLTÁS ami beindítja a MOZGÁST, amivel képessé válsz a VÁLTOZÁSRA, ELMOZDULÁSRA.

A TITOK: Ítéletmentes tér+ külső szem

Egy hely, ahol nincs elvárás, egy hely ahol nincs ítélet. Így végre nincs zaj,és meghallgathatod az egyetlen embert aki tudhatja kitalálhatja a megoldást..MAGADAT. És én is ezt teszem. Minden figyelmemet neked adom. Nem adok tanácsot, nem mondom meg mit kéne tenned.. hallgatlak és közben használom a "külső szem" erejét.. segítek ránézni olyan dolgokra, amit a "benne élő" nehezen lát, mert túl közel van hozzá. Ezek hozzák az új nézőpontokat. Az új nézőpontok pedig az elmozdulást, változtatást.


Biztosan nekem való ez? Tényleg tud ez segíteni nekem, és ha igen akkor pontosan hogyan?Ezzel a témával,nehézségemmel elmehetek coachingba?Milyen eredményt várhatok a folyamattól?

És lehet, hogy még sok hasonló gondolat jár a fejedben...
Gyere el és SZEREZZ TAPASZTALATOT!
Hidd el, a bizalmadat benne, vagy épp az ellenkezőjét, csak a valódi tapasztalás fogja meghozni!Kún Zsófia vagyok ,life coach, lélek-stoppos. Útikalauz lélek-stopposoknak nevű vállalkozásom mottója: Gyűjts erőt. Kelj útra. Kelj életre! Life coachként abban szeretném támogatni az embereket, hogy mondjanak IGENT önmagukra, és az álmaikra. Ismerjék meg magukat annyira, hogy tudják mire vágynak igazán, és erre építsék az életüket. Ha kell változtassanak, forgassanak fel mindent, akkor is ha ez sokszor nagyon nehéz, mert mindennél jobban megéri.

Nagyon fontos számomra, hogy csak olyan kliensekkel dolgozzak, akik elhivatottak, valóban elköteleződnek a változás mellett. Akik úgy érzik,az önismereti munka befektetés! Megéri az időt, pénzt, és energiát, mert százszorosan kapják vissza életükben.
Ha ezek mind igazak rád, biztos vagyok benne, hogy ha a találkozó után, úgy döntünk, belevágunk egy hosszabb folyamatba, fantasztikus közös munka vár Ránk!

Szeretettel Várlak!
ZsófiHelyszín:
Patent Budapest
1027 Csalogány utca 55. VI. emelet 5.ajtó
KAPUCSENGŐ: 5 (Patent Budapest)
Share with friends

Date and Time

Location

Patent Budapest

Csalogány utca 55. VI. emelet 5.ajtó KAPUCSENGŐ: 5(Patent Budapest)

1027 budapest

Hungary

View Map

Save This Event

Event Saved