Skip Main Navigation
Page Content
This event has ended

Save This Event

Event Saved

Developing the Caribbean 2013, be there!!!

Ontwikkeling van de Caribbean | Suriname

Developing the Caribbean Conference & Code Sprint

Friday, May 3, 2013 from 1:00 PM to 4:00 PM (EDT)

Ontwikkeling van de Caribbean | Suriname

Ticket Information

Type Remaining End Quantity
Ontwikkeling van de Caribbean Suriname | Toepassing Concurrentie 50 Tickets Ended Free  

Share Ontwikkeling van de Caribbean | Suriname

Event Details

De ontwikkeling van het Caribische evenement is een regionale technologie conferentie en code sprint, gericht op open data, software-innovatie en technologie trends. Met meer dan 900 bezoekers van de conferentie en 120 geregistreerde ontwikkelaars, verdeeld over 5 eilanden op de 2012 gebeurtenis, het is de grootste technologie-conferentie in de regio. Zal plaatsvinden op acht landen in de 2013 editie, het combineert de spanning en de concurrentie een code sprint, met de sociale doelstellingen van de overheid, NGO's en de civiele samenleving. Het brengt:

  • Overheden en instellingen in het Caribisch gebied, dat Open Data als een essentieel onderdeel van hun informatie verspreidingsstrategieën en een manier om te werken aan ontwikkelingsdoelen te omarmen.
  • De leden van het maatschappelijk middenveld die in staat zijn het Caribisch gebied prioriteiten en uitdagingen die evidence-based informatie te eisen voor de besluitvorming en het oplossen van problemen te identificeren
  • Gemeenschap van web ontwikkelaars en ontwerpers die gebruik maken van de beschikbare gegevens om nieuwe diensten te creëren en nieuwe manieren om te communiceren waardevolle informatie en een positieve invloed op en empowerment van verschillende gemeenschappen om ontwikkelingsdoelen te bereiken zal maken.

 

Samen zullen deze verschillende gemeenschappen samen te werken aan Open institutionele gegevens benaderingen te bouwen en nieuwe informatie-en communicatietechnologieën te gebruiken als katalysator voor meer regionale samenwerking bij het vinden van inheemse oplossingen.

Have questions about Ontwikkeling van de Caribbean | Suriname? Contact Developing the Caribbean Conference & Code Sprint
See you soon

Interested in hosting your own event?

Join millions of people on Eventbrite.

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.