Donation

Online Meditatie Retraite in Nederlands (weekend)

Actions and Detail Panel

Donation

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Online Event

Event description
LIVE Online Meditatie Retraite met boeddhistische monnik en gecertificeerde trainers

About this Event

🧘 Oefen meditatie en mindfulness met een boeddhistische monnik en gecertificeerde trainers voor een LIVE online weekendretraite 🧘‍♀️

http://bit.ly/3oTwpb5

👉 Wanneer?

26-28 maart 2021, vrijdag 17-20u, zaterdag 8-19u, zondag 8-19u.

Dit evenement is voor jou indien je:

✔️vanaf nul wilt beginnen of klaar bent om dieper te gaan met je meditatie door middel van live groepsoefeningen en wilt leren hoe je een regelmatige meditatiepraktijk kunt onderhouden

✔️in contact wilt komen met gelijkgestemde mensen die aan zelfontwikkeling doen vanuit het comfort van je eigen huis

✔️wilt interageren met een echte boeddhistische monnik en internationale trainers

✔️wat rust nodig hebt om op te laden en om te gaan met stress, onzekerheid, angst of slaapproblemen

✔️geluk en vrede in jezelf wilt creëren, ongeacht de uiterlijke omstandigheden

✔️nieuwe methoden en praktijken van zelfzorg en levensbalans wilt leren

✔️je geest wilt vrijmaken van overweldigende gedachten en helderheid wilt vinden

Geschikt voor alle niveaus. Als je meditatie en persoonlijke ontwikkeling beoefent, of graag wilt beginnen - je bent welkom om mee te doen.

Deze online weekend retraite kan je helpen:

🔸Leer nieuwe hulpmiddelen kennen om in elke levenssituatie een balans vinden. Ontwikkel nieuwe gewoontes voor je mentale zelfzorg

🔸Ontspan op een vredevolle manier met het nodige zelfvertrouwen om daadkrachtiger door het leven te gaan

🔸Ontdek hoe je je eigen gids kan worden in een wereld vol onzekerheden, zodat die je niet overweldigen

🔸Leer welke stappen je kan zetten om je persoonlijke streefdoelen waar te maken en je meer zelfzeker te voelen

🔸Verander het gevoel van vast te zitten en start nu de positieve verandering

🔸Maak kennis met oude wijsheid die is afgestemd op de noden van vandaag

🔸Connecteer met mensen die zich op dezelfde golflengte bevinden

👉 Wat je nodig hebt om deel te nemen:

✔️ Een rustige ruimte thuis, waar niemand je stoort

✔️ Snelle internetverbinding om deel te nemen aan live online sessies

✔️ Zoom-app geïnstalleerd

✔️ Comfortabele kleding

✔️ Meditatiestoel / -stoel of yogamat om zitmeditatie te beoefenen

✔️ Pen en papier

👉 Trainers:

Een boeddhistische monnik en 3 gecertificeerde meditatie trainers uit Nederland en België staan klaar om jou te begeleiden tijdens dit verrijkende weekend!

Luang phi Sander Khemadhammo beter bekend als monnik Sander, werd geboren in Amsterdam in 1978. Op de middelbare school ontwikkelde hij een fascinatie met het Boeddhisme. In 1998 maakte hij kennis met een Thais meditatiecentrum in België, de voorloper van de huidige tempel in Lede. Na zijn studie te hebben afgerond, besloot hij te gaan wonen in Wat Phra Dhammakaya Thailand. Na zijn intrede als monnik in 2005, ging hij in 2017 in Wat Phra Dhammakaya Netherlands wonen als leraar meditatie en boeddhisme.

Lauren Schuivens een transformationele facilitator en de oprichtster van het internationale lifestyle- en wellnessmerk Samavira. Haar visie is om mensen in hun grootsheid te doen bloeien en hun versie van 'normaal' te verstoren - zodat meer mensen volledig kunnen gaan leven op hun eigen, gekozen voorwaarden. De missie van Samavira is om de transformaties van mensen te vergemakkelijken door hen te helpen rommel en blokkades uit hun leven te halen en hen te ondersteunen bij het veranderen van hun denkwijze en het creëren van gezonde dagelijkse gewoonten en routines, onder meer door middel van retraites en workshops op basis van meditatie- en mindfulness-oefeningen.

Andy Merckaert leerde zes jaar geleden meditatie kennen.Op dat moment was hij nog erg in de war en uit balans. Hij zat toen in een genezingsproces. Meditatie heeft Andy geleerd om zichzelf te ontdekken en te ontwikkelen. Zijn gewoontes zijn veranderd en hij functioneert nu beter in deze maatschappij. In december 2019 en januari 2020 kreeg Andy de kans om deel te nemen aan de internationale trainingen georganiseerd door Peace Revolution. Sinds het succesvol beëindigen van deze twee trainingen mag hij zichzelf Mindfulness & Meditatie Trainer noemen. Als leraar levensbeschouwing, ethiek en filosofie komt Andy met vele kinderen en leraren in contact. Hij laat hen graag kennismaken met meditatie en de filosofie van meditatie. Kinderen zijn immers de toekomst. Maar natuurlijk wilt hij graag iedereen inspireren, hij beschouwt meditatie als een zeer mooie vorm van mentale zelfzorg.

Tom Van den Steen is een gecertificeerd meditatie- en mindfulness-trainer. Zijn passie: bruggen bouwen tussen culturen en kennis, enthousiasme aanwakkeren om uit je comfortzone te springen en de wereld binnen en buiten te verkennen. De laatste 5 jaar heeft hij zich gericht op zijn eigen innerlijke wereld, door middel van meditatie en verschillende persoonlijke ontwikkelingsinstrumenten zoals Reconstructives, systemische coaching en lichaamsbewustzijn therapie. Tom gelooft dat door het blootleggen van patronen die onze dagelijkse gewoonten en gedrag conditioneren, we de sleutel kunnen vinden tot een eenvoudiger, gezonder en vrediger leven.

Ben je klaar om je eigen leven in handen te nemen, met het nodige zelfvertrouwen, op een vredevolle manier. Schrijf je dan nu in!

🐦 Registreer nu - details & registratie via: http://bit.ly/3oTwpb5

📣Solidaire deelname - 99 EUR - je gift maakt de deelname mogelijk van mensen die het financieel moeilijker hebben

📣Reguliere prijs - 79 EUR

📣Korting - OTK (neem contact op)

Krijg 25 EUR korting als je het 42-daagse online zelfontwikkelingsprogramma van Peace Revolution hebt afgerond.

Heb je vragen over deze retraite? Contacteer ons of meld je aan voor de gratis infosessie van woensdag 10 maart (19u), waarin we de retraite nader toelichten en je laten proeven van een online begeleide meditatie.

Stuur een email naar: netherlands@peacerevolution2010.org (Lauren)


		Online Meditatie Retraite in Nederlands (weekend) image
Share with friends

Date and Time

Location

Online Event

Save This Event

Event Saved